Cvalín (KSČM): Europoslanec Štětina nadále tvrdí, že na Ukrajině nacisté nejsou

28.07.2015 7:32

Europoslanec Jaromír Štětina (TOP 09) se nedávno na Ukrajině v Mariupolu setkal s představiteli dobrovolnických batalionů Azov, Donbas a Pravý sektor.

Cvalín (KSČM): Europoslanec Štětina nadále tvrdí, že na Ukrajině nacisté nejsou
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

Konkrétněji se setkal a potřásl si pravicí s poslancem ukrajinského parlamentu Andrijem Bileckým a s podplukovníkem Anatolijem Vinogrodským.

Pan Štětina dokonce pozval poslance ukrajinského parlamentu Andreje Bileckého, který je zároveň velitelem dobrovolnického praporu Azov v Mariupolu, k návštěvě Evropského parlamentu. Je zřejmé, že europoslanec Štětina chce navázat politickou spolupráci s velitelem praporu Azov, jehož členové se netají nacistickými sympatiemi.

Europoslanec Štětina, který šíří poplašné zprávy o tom, že jsme ve válce s Ruskem dokonce řekl v rozhovoru pro ukrajinskou Hromandske TV, že nacisté nejsou mezi ukrajinskými dobrovolníky, prý že je to pomluva Kremlu.

Tento europoslanec nadále přes veškerá fakta popírá, že na Ukrajině ve velkém bují neonacismus, který může v konečné fázi ohrozit celou Evropu. Jaromír Štětina nadále zatvrzele odmítá, že příslušnící dobrovolnickým praporů Azov, Donbas a příslušnící Pravého sektoru mají k neonacismu blízko. 

VIDEO: Ukrajinští neonacisté demonstrují v Kyjevě před ambasádou ruské federace. Ukrajinští policisté jen přihlížejí.

Na vyvrácení „pravdy“ v podání europoslance Štětiny existuje jen jedno. A to předložení faktů, která se nedají zpochybnit. A těchto důkazů je mnoho. Fakta, která sami zveřejnili většinou civilisté, když se rozhodli, že se pokusí s nasazením života doložit pravdu o ukrajinském konfliktu.

VIDEO: Europoslanec Štětina v rozhovoru pro ukrajinskou Hromandske TV 

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.