Cvalín (KSČM): Europoslanec Štětina si očividně přeje válku s Ruskou federací

16.05.2015 8:33

Vzkaz europoslanci Štětinovi, který si zřejmě přeje válku s Ruskou federací.

Cvalín (KSČM): Europoslanec Štětina si očividně přeje válku s Ruskou federací
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

Europoslanče Štětino,

Vy neustále mluvíte o tom, že jsme ve válce s Ruskem, což v žádném případě není pravda. Ruská federace není ve válce se žádnou zemí na světě. Z vašeho neustálého vyjadřování na adresu Ruska, nejen já usuzuji, že si přejete, aby NATO vyhlásilo válku Rusku. Zemi, která dlouhá léta zaručovala stabilitu a mír v Evropě.

Jste si vědom toho, co by se stalo, kdyby opravdu došlo na plošnou válku v Evropě? Opravdu chcete, aby třetí světová válka byla tou poslední? Chcete vehnat český národ do války a tím ho vyhladit?

Vy si vůbec neuvědomujete, co svým chováním způsobujete na půdě Evropského parlamentu, ale i v České republice! Češi chtějí mír, stabilitu a prosperitu v Evropě. Nechtějí válčit v další nesmyslné válce.

A už vůbec není možné, abyste označoval chování prezidenta České republiky Miloše Zemana za zrádcovské. Miloš Zeman jedná vždy v zájmu České republiky. Na druhou stranu, od vypuknutí ukrajinské problematiky vidíme, kdo jakým zájmům slouží. Vidíme, kdo silně lobuje za české a kdo za americké zájmy. Pokud označujete jednání prezidenta Miloše Zemana za zrádcovské, tak jste na velkém omylu. Bylo by správné a pravdivé ukázat prstem na jiné politiky!

Nechceme válku, ale chceme žít v míru.

Bohužel politici jako jste vy europoslanče Štětino, chtějí náš národ vehnat do války, což se v žádném případě nesmí stát. Za žádných okolností!

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

10:21 Šlachta (Přísaha): Pozor, přehled korupčních kauz!

Shrnutí korupčních kauz vrcholných politiků, publikovaný na svém veřejném facebookovém profilu