Cvalín (KSČM): KDU-ČSL aneb Její pravá tvář

24.06.2017 6:32

KDU-ČSL opet veřejnosti ukázala svoji pravou tvář. Lidovci, podle předsedy Pavla Bělobrádka by chtěli, aby vláda přijala jiný postoj k migračním kvótám. Česko se podle Bělobrádka mohlo zachovat stejně jako Slovensko a přijmout dalších deset lidí.

Cvalín (KSČM): KDU-ČSL aneb Její pravá tvář
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Petr Cvalín

Na tomto příkladu je evidentní, že lidovci tak, jako v minulosti, vždy jdou s tím, kdo má momentálně převahu. KDU-ČSL není zřejmě ochotna přijmout fakt, že migranti představují pro Česko potencionální bezpečnostní hrozbu.

Samozřejmě, že české bezpečnostní složky jsou schopné uhlídat deset migrantů. Ale dnes budou lidovci prohlašovat, aby Česko přijmulo deset migrantů, příští rok budou mluvit o tisících a další uplynulý rok to budou desetitisíce. Nač vzdorovat Evropské komisi a Evropské unii, že ano? Pravý vzdor vždy vyžaduje jisté hrdinství a rovnou páteř. Rovnou páteř, kterou lidovci nikdy neměli a asi nikdy mít nebudou. Sklonit hlavu před silnějším a posléze s ním spolupracovat. Toto by mělo být nové heslo KDU-ČSL.

Česká republika musí dostát svým zásadám. Nesmí už přijmout žádného migranta na základě povinných kvót. Nesmíme sklonit hlavu. Bezpečnost našich občanů vždy musí být na prvním místě.

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

8:19 Lachnit (ANO): Postavení občana tváří v tvář úřadu není rovnocenné

„Už v 18. století byl vydán příkaz zapisovat do matrik všechny narozené děti bez příplatku k taxe št…