Cvalín (KSČM): Každý si z Ukrajiny ukrojí svůj díl

08.03.2014 11:48

Začněme už konečně říkat pravdu i když není příjemná. Pravdu, která se nebude líbit politikům Evropské unie.

Cvalín (KSČM): Každý si z Ukrajiny ukrojí svůj díl
Foto: archiv red, tan
Popisek: Protesty na Ukrajině

Evropská unie na Ukrajině rozehrála jakýsi „boj“ o demokracii. To vše byla jen zástěrka. Hlavní důvod, proč se Evropská unie vměšovala do vnitřních problémů Ukrajiny byl ten, aby byla Ukrajina zničená zevnitř a posléze se stala jakýmsi protektorátem, který budou řídit úředníci z Bruselu.

I vláda USA chce získat svůj díl. Amerika je natěšená na to, až se Ukrajina stane členem NATO a ona rozmístí svoje základny na jejím území. Hranice kolem Ruska se budou neustále ztenčovat. A nejen to. Americké banky a korporace jsou připravené na bankrotující trh Ukrajiny.

Západ si ani neuvědomuje, co rozpoutal za konflikt na Ukrajině. Evropská unie se zcela nepokrytě snaží podporovat ukrajinské neonacisty ve vládě. Není veřejným tajemstvím, že ukrajinští neonacisté zaujímají důležité posty v přechodné vládě. Dokonce lídr Pravého sektoru oznámil kandidaturu na prezidenta Ukrajiny.

Jsou zprávy i o tom, že Jaceňuk vyhodil náměstky ministra obrany, kteří byli proti integraci Pravého sektoru do ukrajinské armády. Co na to říkáte evropští a čeští politici? Neměli by jste bít na poplach? Jaký postoj zaujmete?

Tady už nejde o pár extremistů. Tady jde o polofašistickou ukrajinskou vládu. Uvědomuje si to Evropská unie a vláda České republiky?

Dnešní vláda a společnost si bohužel vůbec neuvědomuje, jaké nebezpečí Ukrajina skýtá. Ukrajina ohrožuje demokracii v Evropě. Vše za přispění Evropské unie. Bohužel.

Mohl by konečně někdo říci obyčejným Ukrajincům, že v krvavé revoluci umírali zcela zbytečně?

Petr Cvalín,člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: KSČM

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice