Cvalín (KSČM): Lidovci se radikalizují

30.05.2017 8:34

Předseda KDU-ČSL Bělobrádek dnes 29.05.2017 v České televizi v programu Interview prohlásil, že KSČM je extrémistickou stranou.

Cvalín (KSČM): Lidovci se radikalizují
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

Není možné, aby vládní činitel dával rovnítko mezi slova extremistou a komunistou. Je evidentní, že lidovci se radikalizují, a to i v rámci své rétoriky. Lidovci by se měli zklidnit. A to razantně. Stačí se podívat, jaké kroky činitelé této strany podnikají. Stačí připomenout ministra kultury Hermana, který je spojen s kauzou „strýček Brady“, a jeho zneuctění státního svátku 28 října.

A to už raději nemluvím o tom, jak tento ministr kultury jezdí na sudetoněmecké sjezdy. Však i vicepremiér Bělobrádek se chystá do Augsburgu na podobnou akci. Pro koho Bělobrádek pracuje? Pro ČR? Dle jeho posledních politických kroků o tomto dosti pochybuji.

Komunistická strana není extrémistickou stranou. Ani jí nikdy nebyla. Bohužel lidovci, jak je patrné, se razantně radikalizují.

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

16:21 Ministryně Langšádlová: Že jsem „neviditelná”?

Rekapitulace výsledků práce ministryně pro vědu, výzkum a inovace, zveřejněná na svém veřejném faceb…