Cvalín (KSČM): Moskva poskytne adekvátní odpověď na summit NATO ve Walesu

05.09.2014 11:00

4. září začal dvoudenní summit NATO ve Walesu. Na tomto summitu padají impulzivní vojenská prohlášení namířená proti Ruské federaci namísto slov o evropském míru.

Cvalín (KSČM): Moskva poskytne adekvátní odpověď na summit NATO ve Walesu
Foto: www.nato.int
Popisek: Vojáci NATO

Severoatlantická aliance v tak napjaté evropské atmosféře vlivem ukrajinské problematiky by měla mít zájem na tom, aby nepanovalo vzájemné vojenské ohrožení mezi členskými státy NATO a Ruskou federací. Namísto o snahu vyřešit ukrajinský konflikt tak, jak se snaží tento konflikt deeskalovat Ruská federace, se Severoatlantická aliance snaží ukrajinskou problematiku využít ve svůj vojenský prospěch. Ten má za cíl vybudovat stálé základny NATO podél všech hranic s Ruskem.

Na dvoudenním summitu NATO ve Walesu, který začal 4.září, zaznívají silná slova vůči Ruské federaci. Žádná slova na tomto summitu o evropském míru, ale jen impulzivní prohlášení o nutnosti plnohodnotných dodávek zbraní (včetně těžkých) ukrajinské vládě pro případ války.

NATO po skončení dvoudenního summitu ve Walesu by se mělo připravit na to, že Moskva může poskytnout adekvátní odpověď na tento summit.

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: KSČM

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…