Cvalín (KSČM): Nezúčastnil jsem se pohřbu zrádce českého národa, ale přesto jsem komunista

14.02.2014 18:11

Dnes jsem se zájmem přečetl článek na serveru Parlamentnílisty.cz o tom, že mladí komunisté se hrdě zúčastnili pohřbu Vasila Biľaka.Také jsem četl o tom, že členové KSČM se podle jednoho radikálního komunisty řadí do „ovocnářské šlechty“.

Cvalín (KSČM): Nezúčastnil jsem se pohřbu zrádce českého národa, ale přesto jsem komunista
Foto: komsomol.cz
Popisek: Vasil Biľak na letáku komsomolu

Jsem členem KSČM a v životě bych nikdy nešel na pohřeb Vasila Biľaka, nejen podle mne odporného zrádce národa, který naší vlast vydal do rukou cizích mocností. Pokud někdo oslavuje Vasila Biľaka a prohlašuje o tomto člověku, že je to hrdina, který zachránil český národ před kapitalismem, tak v tomto případě si musíme dát na takové lidi pozor, protože tito „vlastenci“ představují pro Českou republiky veliké nebezpečí. Víte proč? Pokud někdo oslavuje vlastizrádce, tak nikdy nevíte, zda-li i on někdy zradí svoji vlast. Členové KSČ a Svazu mladých komunistů by si měli uvědomit, že 21. srpen 1968 znamenal pro Československo veliké ponížení a nejen to. Na to nesmíme zapomenout!!

Pohrávám si s myšlenkou, co by se stalo, kdyby československá armáda aktivně zasáhla proti okupantům. Mělo by Československo sílu se ubránit proti okupantům 21.srpna 1968? S největší pravděpodobností ne. Bohužel.

Nikdy nesmíme zapomenout na ty, kteří po srpnové invazi protestovali na Rudém náměstí, v Polsku a v NDR. I jim patří veliké díky za to, že nesouhlasili s invazí do Československa.

Všichni inicátoři tzv. zvacího dopisu měli být potrestáni. Bohužel se to nestalo. Kolaborant Vasil Biľak si vesele běhal po světě až do svých 96 let...To je spravedlnost? Ne není. Vasil Biľak měl být potrestán.

Petr Cvalín, člen okresního výboru KSČM v Domažlicích

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: KSČM

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

15:06 Babiš (ANO): Rakušanův a Fialův migrační pakt není lék, který EU vyléčí, ale jed

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.