DOMOV: Nejsme klauni

25.09.2014 19:47

Předsedkyně petičního výboru Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR převzala z rukou Davida Štěpána, předsedy strany DOMOV, petici „NEJSME KLAUNI“

DOMOV: Nejsme klauni
Foto: DOMOV
Popisek: DOMOV

Petici „NEJSME KLAUNI“ požadující okamžité odstoupení všech trestně stíhaných a obžalovaných pražských politiků z funkcí a z kandidátních listin pro říjnové volby do Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstev jednotlivých městských částí převzala ve čtvrtek 25. září 2014 v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR předsedkyně petičního výboru JUDr. Zuzka Bebarová-Rujbrová.

Za občanské sdružení Nejsme klauni, se oficiálního předání zúčastnil jeho mluvčí Roman Zikmund a za politickou stranu DOMOV předseda David Štěpán. Kromě nich se předání petice zúčastnili i kandidáti strany DOMOV do Senátu Parlamentu ČR, Ing. Zdeňka Chromíková a Ing. Ivan Noveský, kteří se na průběhu petiční akce aktivně podíleli. Organizátoři petice při této příležitosti požádali předsedkyni petičního výboru o umožnění veřejného slyšení, kde by mohli prezentovat důvody, které ke vzniku petice vedly, a to ještě před začátkem voleb do Zastupitelstva hlavního města Prahy a zastupitelstev jednotlivých městských částí. O tom, zda se veřejné slyšení uskuteční, však budou muset rozhodnout hlasováním sami poslanci.

K dnešnímu dni podepsalo petici více než 10 812 občanů, kteří požadují odstoupení politiků, navázaných na různé podivné zájmové skupiny, kmotry a developery, vyšetření a potrestání viníků zdržení a prodražení výstavby tunelu Blanka či vyšetření a potrestání viníků prodražení projektu Opencard a dalších předražených nebo neprůhledných zakázek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: DOMOV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…