Daněk (SPO): Premiér Sobotka a jeho turbulentní období aneb rozklad ČSSD

14.11.2016 6:30

Ztráta voličů a popularity ČSSD dosáhla dimenze, kdy hrozí úplný rozklad této jinak pevné a stabilní strany. Exekuce na majetek a zabedněný předseda, který si nedokáže přiznat, že on je tím zlem.

Daněk (SPO): Premiér Sobotka a jeho turbulentní období aneb rozklad ČSSD
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Sobotka, jeho samolibost a dluhy ničí reputaci ČSSD

Pokud si ČSSD nechá ještě pár měsíců vládnout Sobotkou, tak vystřídá na pomyslném dně ODS, tato v časech minulých velmi stabilní a silná strana na tom snad nikdy hůř nebyla! Vždy jsem si říkal, že tento premiér je slabý a v projevu zoufalý, ale nikdy jsem nepomyslel, do jak hluboké krize může tuto stranu dovést ignorací a nerespektováním názorů občanů.

ČSSD po aféře, odsouzení a exekucí na různé účty, kdy se odvolala k ústavnímu soudu, kam se drtivá většina  českých občanů nikdy nepodívá, aby mohla i nadále operovat se  svým majetkem, který měl být už dávno rozprodaný a strana zrušená, poněvadž překročila všechny míry slušného jednání. Místo toho aby zaplatila advokátovi Altnerovi 337 000 000,- Kč, které mu dluží, tak se podvody a intrikami snaží vyvést peníze a český občan (české soudy) jim to svojí liknavostí umožňují.

Tisíce českých domácností-rodin byly zničeny a rozvráceny, díky exekutorským praktikám, jenž neměly problém poslat na ulici rodinu s dětmi, seniory nebo mladé páry! Vidíme tu zase minimálně dva metry, a pokud ČSSD pod vedením diletanta nepochopí, že každý z občanů přišel o desetinásobky dluhu zabavením majetku a finančních prostředků, kdy při pohledu na politika této strany mu pění žluč i jeho kočce, tak nebudou mít nárok na zvýšení preferencí a stanou se nevolitelnou partají.

Nicméně snaha o výměnu ministrů je už jen tím posledním „Déjà vu“ ve stylu ODS před čtyřmi lety! Místo aby premiér vyvodil osobní zodpovědnost, pokračuje v pomýlené strategii „já nic, já muzikant“, ale touto cestou už může očekávat jenom pád.

Silný předseda vlády by například ministra Hermana vyprovodil z vlády na hodinu!

Jiří Daněk

Převzato z profilu.

Jiří Daněk

  • BPP
  • Stát se má řídit jako stát!
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky