Daněk (SPO): Skromný Sobotka dále potápí ČSSD

08.11.2016 9:07

Proč skromný Sobotka?, protože tak nějak zapomněl na vlastní (ne)přínos straně v současnosti a pokud si to neuvědomuje, tak je s ČSSD amen..., pan premiér zametá schody zdola nahoru.

Daněk (SPO): Skromný Sobotka dále potápí ČSSD
Foto: jiridanek.cz
Popisek: Jiří Daněk

Proč se vlastně zametají schody shora dolů...

Dnešní zamyšlení směřuje k panu premiérovi, proč vlastně k někomu, kdo je tak skromný, že při hledání problému zapomíná na vlastní míru přičinění, není trapně! Před časem jsem někde četl, jak popisuje, že právě on je tím novým větrem v ČSSD, přitom ho vůbec nezajímají varovné signály z hradu, poněvadž ty by měl jako premiér brát vážně.

Prezident Zeman s ním téměř nemluví a jeho straniční kolegové mu nápadně stojí za zády (prdelí), tedy obvzláště po vyhlášení čistky! Nicméně zatím co se barometr popularity u prezidenta nápadně zvyšuje, ČSSD se řítí někam do neznáma (nikdy na tom nebyla hůř).

V situaci hlubokého propadu popularity bude pro premiéra špatně vlastně každý, včetně koaličního partnera ANO, ale na to už jsme si zvykli a také jsme slyšeli, že ministr financí je připraven být i premiérem. Místo aby se Sobotka zachoval jako premiér a odvolal hříšníky, tak se stává komplicem.

V rámci udržení koryt a moci se stává vláda v podstatě neodvolatelná a po průserech viz; Čapí hnízdo, aféra Herman, pro mne i schválení podpory pro výrobu a zpracování řepky olejky (nejkřišťálovější průšvih našich moderních dějin) a spoustu jiných větších či menších přehmatů, jenž by společně s opozičními poslanci a přeběhlíky v minulosti dávno vyřešili trvání vlády. Úvaha samozřejmě není řešením, ale jistě zde najde hodně stejně uvažujících čtenářů.

Co vy na to?

Jiří Daněk

  • BPP
  • Stát se má řídit jako stát!
  • mimo zastupitelskou funkci

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

8:09 Vondra (ODS): Podařilo se mi udržet spalováky ve hře

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu strany ke zmírnění normy Euro 7