Daněk (SPO): Všechny neziskovky k čertu! Proč máme dvojí úřady? Sociálka je tu proč?

29.01.2017 10:09

Jak a proč může neziskovka zneužívat nezletilou ke kauzám viz zdravotní škola Ruská a proti její ředitelce p. PhDr. Ivanka Kohoutová, Ph. D. je to ostuda a jestli státní peníze investované do neziskovek jsou zneužity tímto způsobem, tak jim nepatří!

Daněk (SPO): Všechny neziskovky k čertu! Proč máme dvojí úřady? Sociálka je tu proč?
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Kauza Hidžáb...

Určitě jste zaregistrovali kauzu okolo pražské zdravotní školy, kdy ředitelka dle platných právních norem a dobrých mravů požádala žákyni k odložení pokrývky hlavy. Na té věci nenalézám nic špatného, ani šikanujícího, jenže, dle mého názoru nastrčená dívčina ani nevěděla do čeho ji to vlastně paní Šabatová a seskupení neziskovek, které financujeme z našich peněz, namotala...  

Nevidím ani velký problém ve věci zveřejnění a prezentace ve všech možných médiích, poněvadž i tato cesta se jeví jako optimální zviditelnění celé kauzy, zneužité školačky pro potřeby p. Šabatové a poukázání na způsob nakládání s prostředky vloženými do neziskových organizací (placení právních služeb a příslušenství).

Pokud budu mluvit sám za sebe, tak nechci žádné nové způsoby výuky, které se dnes řítí do základních škol. Docela bych si přál, jako otec syna v třetí třídě základní školy, přísnou češtinářku a matematikáře, tělocvikáře jenž dětem nic neodpustí..., ne proto aby ho šikanovali, ale připravili na reálný život, který ho záhy čeká!

Proto naprosto fandím všem ředitelům a učitelům, kteří budou tvrdě a nekompromisně razit naše tradice a zvyky. Nicméně chápu, že přílivem migrantů politických, ekonomických či válečných běženců, je tento přístup velmi ztížen tlakem pomatených, ale musíme především stále bránit naše hodnoty a vymoženosti našich předků. Vždyť ti lidé přichází za našim blahobytem a systémem!

P. S. Gratuluji p. ředitelce PhDr. Ivaně Kohoutové, Ph. D.

Jiří Daněk

  • BPP
  • Stát se má řídit jako stát!
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…