Dlabajová (ANO): Zaměstnanost mladých je klíčová pro růst české ekonomiky

06.01.2015 20:45

Projekt motivačních stáží s názvem PROČBYNE? nabízí mladým lidem ve věku od 18 do 25 let první dvě výjimečné stáže.

Dlabajová (ANO): Zaměstnanost mladých je klíčová pro růst české ekonomiky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martina Dlabajová, europoslankyně za hnutí ANO

Jako první si vezme pod křídla na dva týdny stážistu ministr financí Andrej Babiš, další zájemci mohou bojovat o místo v kanceláři v Evropském parlamentu v Bruselu přímo u europoslankyně Martiny Dlabajové.Projekt si klade za cíl podporu zaměstnanosti mladých lidí, propojení škol a praxe a nabízí mimořádné pozice u špičkových českých manažerů, kteří jsou ochotni se podělit o své zkušenosti. Více o projektu na webu www.procbyne.cz.

"Zaměstnanost mladých lidí je klíčová pro růst české ekonomiky a posilování její konkurenceschopnosti. Místo sociálních dávek dejme mladým příležitost k růstu a rozvoji," řekla Martina Dlabajová. 

Jak jít své kariéře naproti?

Sleduj vyhlášení prvního kola výzvy na webu www.dlabajova.eu, www.procbyne.eu, na Facebooku www.facebook.com/ProjektProcByNe, kde najdeš podrobnější informace a seznam zapojených osobností, podnikatelů a firem a aktuálně nabízených pozic. Pošli nám svůj životopis a popiš svůj profesní sen, který bys chtěl/a uskutečnit. Pokud nás tvůj příběh zaujme, potkáme se osobně při pohovoru. A pak už je jen krůček k tomu, aby se tvůj sen stal skutečností.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie