Do Senátu budou kandidovat starostové Fišer z Tábora a Canov z Chrastavy

19.02.2016 21:24

Starostové a nezávislí včera na svém celostátním výboru schválili dva úspěšné starosty, kteří budou kandidovat v senátních volbách v tomto roce, Jiřího Fišera a Michaela Canova.

Do Senátu budou kandidovat starostové Fišer z Tábora a Canov z Chrastavy
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

„Oba pánové jsou úspěšní a pracovití starostové svých obcí, mají reálnou zkušenost s praktickými problémy běžného života, a proto jsou vhodnými kandidáty do Senátu,“ říká zastupující předseda STAN Petr Gazdík.

V senátním obvodě č. 13 v okresech Tábor a Písek bude kandidovat za STAN a Tábor 2020 starosta Tábora a bývalý člen Jazzové sekce Jiří Fišer (Tábor 2020).
V obvodě č. 34, napříč okresem Liberec, bude o místo v Senátu usilovat za STAN a Starosty pro Liberecký kraj starosta Chrastavy Michael Canov (SLK), který dodnes vyučuje na chrastavském gymnáziu.

„O dalších kandidátech do Senátu budeme vzhledem k naší smlouvě o spolupráci na celostátní úrovni jednat s TOP 09, ale i dalšími stranami a regionálními uskupeními,“ upřesňuje Gazdík.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

10:04 Okamura (SPD): Migrační pakt nebudeme respektovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.