Dohnal (Piráti): Na Jižním Městě vznikne Areál ledových sportů, zabruslíte si tu už v příštím roce

23.02.2019 12:01

Ve čtvrtek 21. února bylo zhotoviteli předáno staveniště pro realizaci Areálu ledových sportů. Areál vznikne v blízkosti ZŠ Ke Kateřinkám, veřejnosti by se měl otevřít na jaře příštího roku.

Dohnal (Piráti): Na Jižním Městě vznikne Areál ledových sportů, zabruslíte si tu už v příštím roce
Foto: pirati.cz
Popisek: Jiří Dohnal

Projekt výstavby Areálu ledových sportů u ZŠ Ke Kateřinkám se přehoupl do realizační fáze. Ve čtvrtek 21. února bylo staveniště předáno zhotoviteli, který má na dokončení stavby 14 měsíců. Veřejnosti by se tak měl areál otevřít už na jaře příštího roku. Předání staveniště se zúčastnili zástupci MČ Praha 11, včetně jejího starosty Jiřího Dohnala (Piráti): "Jsem rád, že jsme se tu dnes sešli při tak mimořádné události, jakou je zahájení stavby Areálu ledových sportů na Jižním Městě. Věřím, že bude areál dostavěn v termínu, aby mohl co nejdříve sloužit obyvatelům naší městské části, především pak jihoměstským dětem," uvedl.

Jeho slova potvrzuje i místostarosta jedenácté městské části Ing. Ondřej Prokop (ANO), podle kterého "... budou mít místní děti konečně možnost vyzkoušet si nejrůznější ledové sporty, aniž by musely cestovat přes celou Prahu. Areál pro ně navíc bude dostupný nejen ve volném čase, ale i v rámci hodin tělocviku."

Součástí areálu budou dvě ledové plochy, odpočinková a restaurační zóna, prostor pro fitness, rehabilitaci a fyzioterapii nebo půjčovna sportovních potřeb. Celý areál je koncipován jako bezbariérový.

Bližší informace o projektu naleznete ZDE a ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.