Dolínek (ČSSD): Olympijská vítězka je vlajkonoškou Prahy

01.04.2017 10:09

Po loňském titulu Praha Evropské hlavní město sportu (PEHMS) metropole ani letos nepřestává s podporou sportovních aktivit. Důkazem toho bylo i slavností přijetí olympijské vítězky, snowboardistky a ambasadorky tohoto titulu (PEHMS) Evy Samkové.

Dolínek (ČSSD): Olympijská vítězka je vlajkonoškou Prahy
Foto: archiv
Popisek: Petr Dolínek ČSSD

Samková se na žádost náměstka primátorky pro oblast sportu Petra Dolínka stala vlajkonoškou Prahy na Hrách osmé letní olympiády dětí a mládeže České republiky.

„Eva Samková je již několik měsíců občankou Prahy 6, na což jsem hrdý, protože vrcholoví sportovci často svoji rodnou zem opouštějí. Je skvělé, že sportovkyně na tak vysoké úrovni má zájem podporovat aktivity města a dokonce se na nich podílet. Dnes jsem ji požádal, aby se stala vlajkonoškou Prahy na Hrách osmé letní olympiády dětí a mládeže a ona souhlasila. Pro všechny účastníky bude jistě výborným vzorem a díky její přítomnosti se budu těšit na skvělé výkony našich mladých reprezentantů,“ řekl náměstek primátorky pro dopravu, sport a volný čas Petr Dolínek.

Hry VIII. letní olympiády dětí a mládeže 2017 se uskuteční v Brně v období od 24. do 29 června 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…