Dolínek (ČSSD): Pozemek u trojského vodního kanálu umožní vytvořit podmínky pro další rozvoj kajakářství

27.08.2016 17:16

Jednání Rady hlavního města Prahy se včera zúčastnili naši nejlepší kajakáři, letošní mistr Evropy a bronzový medailista z Olympijských her v Riu Jiří Prskavec a stříbrný medailista z Mistrovství Evropy Vavřinec Hradilek.

Dolínek (ČSSD): Pozemek u trojského vodního kanálu umožní vytvořit podmínky pro další rozvoj kajakářství
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Dolínek

Městská rada totiž měla na programu návrh náměstka primátora Petra Dolínka na zakoupení pozemku v městské části Troja v blízkosti slalomového vodního kanálu. Radní s návrhem souhlasili.  

„Jménem hlavního města Prahy bych velmi rád pogratuloval Jiřímu Prskavcovi a Vavřinci Hradilkovi k opravdu skvělým výkonům,“ řekl Petr Dolínek a dodal: „Věřím, že zastupitelstvo koupi schválí a pozemek u trojského vodního kanálu umožní vytvořit podmínky pro další rozvoji našeho kajakářství a že v budoucnu budeme i nadále patřit ke světové špičce.“

Díky vybranému pozemku se v budoucnu rozšíří zázemí nejen sportovcům, kteří trénují na trojském vodním kanálu, ale také široké veřejnosti. V blízkosti areálu vodního kanálu vede cyklostezka, kterou hojně využívají zejména cyklisté a in-line bruslaři.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…