Dolínek (ČSSD): Praha pokračuje v přípravě Radlické radiály

02.02.2016 21:11

Městská rada dnes schválila záměr na realizaci veřejné zakázky "Dopracování DUR pro stavbu č. 9567 Radlická radiála JZM - Smíchov". Původní dokumentace byla zpracována pro územní řízení o umístění stavby, které bylo zahájeno v roce 2012 a v roce 2014 zastaveno.

Dolínek (ČSSD): Praha pokračuje v přípravě Radlické radiály
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Dolínek

„Abychom mohli znovu podat žádost o územní rozhodnutí, je třeba dokumentaci upravit vzhledem k připomínkám občanských iniciativ a občanů. A to přesto, že tato dokumentace vycházela z dokumentace EIA a byla řádně projednána a odsouhlasena. Z důvodu ochrany výhradních práv může být zakázka na dopracování dokumentace splněna pouze původním dodavatelem, proto bude zadána v režimu jednacího řízení bez uveřejnění,“ uvedl náměstek primátorky Petr Dolínek.

Radlická radiála je veřejně prospěšná stavba propojující stávající Rozvadovskou spojku (JZM) a Měs tský okruh (Smíchov). Trasa radiály nahradí stávající kapacitně nedostačující povrchové vedení dopravy ulicí Radlickou a přilehlými zastavěnými oblastmi.

Komerční zpráva

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …