Doubrava (S.cz): Idiotský plán hloupé aliance

23.02.2016 6:28

Ministr války a herec Martin Stropnický (ANO) nevyloučil, že Česko vyšle asi stovku vojáků do sil NATO.

Doubrava (S.cz): Idiotský plán hloupé aliance
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava ze sdružení Severočeši.cz

Mají působit v komediální jednotce ve východních státech NATO. Stropnický pokračuje v idiotském jednání po vzoru svých předchůdců. Češi idiotsky utrácejí peníze a životy našich lidí v Afghánistánu. Naprosto zbytečně. Stejně tak půjdou do zcela zbytečné jednotky.

Komediální rozhodnutí NATO po americké diverzní akci na Ukrajině rozhodlo „posílit obranu svého východního křídla“ vytvořením jednotky velmi rychlé reakce o miniaturní síle 5000 mužích, tedy asi něčeho jako slabé brigády. Tím docela trapně odůvodňuje militarizaci východu, protože daleko důležitější je vytvoření šesti „zpravodajsko – mobilizačních“ velitelství v Bulharsku, Estonsku, Lotyšsku, Litvě, Polsku a Rumunsku.

Komediálně působící předseda Vojenského výboru NATO Petr Pavel zašveholil, že vojenská přítomnost na východě aliance nemá za cíl Rusko vojensky ohrozit. Tak proč NATO plýtvá lidmi a penězi? Místo, aby je poslala proti migrantům na mořskou a ostrovní hranici s Tureckem a Libyí? Tedy chránila Schengenskou hranici, jestliže si tuto povinnost státy, které se k tomu zavázaly, neplní? Víme a vědí to i politici Evropy, že ruská hrozba neexistuje, vždyť evropské státy se zvyšováním vojenských rozpočtů zatím nespěchají. Je to trapná komedie se stejně trapnou rolí onoho herce,“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…