Doubrava (S.cz): Jak odpovíme na válku - prozatím - nízké intenzity?

24.03.2016 5:30

Naštěstí k výbuchu došlo na letišti Zaventem v úterý, v den, kdy přece jenom na letišti je o chlup méně lidí.

Doubrava (S.cz):  Jak odpovíme na válku - prozatím - nízké intenzity?
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Jaroslav Doubrava ze sdružení Severočeši.cz

Jak odpovíme na válku, prozatím, nízké intenzity?

Neznám nic otravnějšího, než odlétat z Bruselu. Letiště přecpané zpocenými eurouředníky a euroúřednicemi, úředníky z národních států, kteří přijeli něco zařídit, nebo zamést pod koberec, k tomu pár chaotických baťůžkárů, a polodůstojně se tvářících byznysmenů, kteří nemají na to, aby létali soukromým tryskáčem. Takový je začátek a konec pracovního týdne.

Naštěstí k výbuchu došlo na letišti Zaventem v úterý, v den, kdy přece jenom na letišti je o chlup méně lidí. Atentátníci si měli počkat až na konec pracovního týdne, kdy před Velikonocemi všichni eurozaměstnanci budou z eurobudov utíkat na letiště.

Čili škody mohly být ještě větší, a že něco vybuchlo později v metru je samozřejmé. Četl jsem si před pár dny opět v jedné studii o teroristické samozřejmosti, kterou jsem si nechal vypracovat. V ní se píše o fenoménu samozřejmosti: Nic zvláštního se neděje. Již i náraz  letadel do dvou budov WTO v New Yorku v září 2001 byl samozřejmostí. S použitím letadel při teroristických útocích v té době již experti počítali. Jenom nikdo nevěděl kde a kdy to bude.

Proto v Bruselu se též nestalo nic zvláštního. Takové akce se budou stále opakovat. Tajné služby jich část včas odhalí, některé budou odhaleny shodou náhod, ale část vyjde, a média budou mít na čtyři dny Vánoce a Silvestra najednou. Bude to velká show, kterou islámští militantní až k smrti milují.

Můžeme s tím něco dělat? Můžeme, ale neuděláme. Neboť europarlament je neschopný čehokoliv racionálního.

Terorismus v Evropě již pokročil do fáze války nízké intenzity. Nezastavíme ho, ale můžeme velmi silně omezit jeho „partyzánskou“ základnu a zdroje.

Ale to se nestane, protože by bylo třeba:

1. Po celé Evropě zkontrolovat legálnost pobytu cizinců.

2. Nelegální pobyt ukončit vyhoštěním nebo detencí ve sběrných táborech při policí hlídaných pobytových zónách (jakési pásmo Gazy v Evropě)

3. Provést policejní prohlídky ve všech budovách islámských institucí, včetně mešit a nadací, a v institucích pomáhajících migrantům ke vstupu do EU.

4. Naprosto zmrazit nelegální vstup migrantů i za použití síly.

5. Ukončit spolupráci s Tureckem, protože s její pomocí se legalizuje nelegální migrace do EU a islamizace Balkánu.

Pokud nedojde k těmto opatřením, islám a militantní islamisté budou postupně získávat v Evropě navrch, až jí nadobro zahubí.

V Evropě žije mnoho cizinců z Asie a Afriky, kteří nepovažují islám za něco důležitého. Je to prostě stejný folklór jako křesťanství. Má své svátky, tradice, lidé se kvůli tomu občas shlukují v kostelích či mešitách, a to je vše. Tyto normálně se chovající cizince je třeba podpořit a respektovat. Ostatní jsou nepřátelé ne před, ale již za branami. A jak dokazují útoky v Bruselu, dobře vycvičení a vyzbrojení. Evropa je ve válce! Čím dříve si to uvědomí, tím dříve bude moci začít pracovat na své záchraně. Pokud jí zachránit ještě jde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…