Duchková (BPP): Perličky z Prahy 2 aneb „Jesle“ mají novou adresu! Rozmáhá se nám tu takový nešvar...

30.03.2016 5:32

Na programu 59 bodů, ovšem bude-li to číslo konečné, toť otázka! Poslední dobou se nám tady rozmáhá takový nešvar… Ano, jedná se o zařazování „nepohodlných“ bodů mimo program, v naději, že uniknou našemu bdělému opozičnímu oku.

Duchková (BPP): Perličky z Prahy 2 aneb „Jesle“ mají novou adresu! Rozmáhá se nám tu takový nešvar...
Foto: TOP 09
Popisek: Jana Duchková

ÚNIKOVÁ HRA V PODZEMÍ NOVOMĚSTSKÉ RADNICE – léta nevyužitý prostor by konečně mohl zazářit. „Úniková hra je novodobý fenomén, který by se v krátkosti dal shrnout jako: Jeden tým – jedna místnost – jedna hodina.  Cílem týmu je během jedné hodiny rozluštit hádanky, šifry a nápovědy a jejich pomocí se dostat z místnosti ven. V tomto případě se navíc jedná o únikovou hru, která je situována do doby Karla IV. a tematicky proto plně zapadá jak do prostor Novoměstské radnice, tak k výročí letošního roku, 700. narozenin Karla IV.“ Výborný nápad. TLESKÁM!

AKCE S KRYCÍM NÁZVEM JESLE MÁ NOVOU ADRESU – momentálně „vyhrává“ Ječná 29. Vystěhovat by se zatím mělo 6 bytů… zda bude následovat i další nákladná studie a co bude s VELMI nákladnou studií za více než tři čtvrtě miliónu (!), na kompletní přestavbu domu Na Slupi 12,14, kde tato mega akce Sandry Udženije měla být původně a kterou Praha 2 z našich peněz velkoryse uhradila, budeme i nadále sledovat…a zdá se, že o zcela neúčelně vynaložené finance už se v tuto chvíli zajímají i jiní.

VINOBRANÍ bude letos 23. a 24. září, a pokud si myslíte, že byste ho zorganizovali lépe, máte možnost přihlásit se do výběrového řízení – jen musíte nabídku stihnout podat do 13 hodin 15. dubna… přímo Praha 2 osloví firmy: MVP agency, nova-Art, ImperialMediaOmnimedia …ostřílené to borce, tak si pospěšte!

PRAHA 2 SI NECHÁ ZANALYZOVAT MOŽNOST ČERPÁNÍ finančních prostředků ze zdrojů EU …částku 1.900.000,- Kč vezme z rezervy Rady…no, už jsem zažila čerpání rezervy i na větší hlouposti…zajímavé bude sledovat, kdo z odborníků na čerpání bude následně osloven.

DALŠÍ VYPSANÉ ZAKÁZKY – SLEDUJTE JE …tady je ochutnávka: Na Výtoni 1320/4 - výměna ZTI, předpokládaná cena: 3.780.945,- Kč vč. DPH, osloveni: VLTAVÍN HOLDING, AUSTIS, Kohos, Hansa 2, Renova Praha. Kateřinská 20/485 – výměna oken, předpokládaná cena: 1 035 000,- Kč vč. DPH, osloveni: VLTAVÍN HOLDING, Konstruktis, Staz cz, Jumar.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!