Dupač (APAČI 2017): Hlavní cíl IS je radikalizovat Evropany

29.07.2016 16:33

Co se stane, pokud se Evropané neradikalizují? Je počet mrtvých při teroristických útocích v porovnání s vraždami mezi občany banální? Lze na to použít tento metr?

Dupač (APAČI 2017): Hlavní cíl IS je radikalizovat Evropany
Foto: Facebook Stanislava Dupače
Popisek: Stanislav Dupač

Dovolím si trochu rozebrat co pan Foltýn v uvedeném videu (záznam pořadu ČT zde) řekl, v zásadě s ním souhlasím, ale některé vývody považuji za zkreslené.Pan Foltýn, mluví o tom že cílem IS je zradikalizovat Evropany proti muslimům. Ano pravda je že pak dojde rychleji ke střetu a rozhodnému boji. Ovšem i bez toho nás čeká plíživá islamizace, díky rozdílnému způsobu života obou skupin, kdy jedna vychovává menší počet dětí a dbá spíše na kvalitu výchovy a vzdělání a druhá rychle vychovává velké množství nových voličů a bojovníků. To znamená, že situace není na straně starousedlíků. A pokud nenastolíme stav, kdy islám bude považován za něco neslušného a nebezpečného, stejně jako komunismus a fašismus a tlak na to, aby od něho lidé odcházeli, jednoho dne nám právo sharia odhlasují kolonisté přímo v parlamentu EU. Důkazem, že k tomu jednou dojde je to, že všechny země s většinou islámské populace jsou islámské a platí tam právo sharia, je logické, že toto budou chtít zavést i v Evropě, ostatně i průzkumy a rozhovory s muslimy tomu nasvědčují. Dle mne je tedy lepší zaujmout jasný přístup a nepolevit v kritice islámu. Jinak dobře hovoří o zbytečně přepálené demilitarizaci Evropy a ke zrušení vojny, což byla chyba. Dále mluví o tom, že pokud dojde k odzbrojení občanů dojde k jejich radikalizaci. Což je pravda! Ale dle mne hlavně dojde k tomu, že občané budou vydáni na milost zločincům a teroristům, kteří si zbraně opatří nelegálně. A další věcí je, že pokud se stát bojí svých občanů, asi ve státě není cosi v pořádku.

Ještě jeden důležitý bod, hovoří o tom že v Evropě místní také vraždí a že počet vražd a mrtvých nad mrtvými při teroristických útocích převažuje. Ano, ale není nutné zvyšovat počet zabitých přivážením nebezpečných lidí do Evropy a dále pak A TO SE MI ZDÁ DŮLEŽITÉ, v normálním životě si můžete přivodit své zavraždění sami, například spoluprací se zločineckými organizacemi, kamarádstvím s pochybnými lidmi, hledáním agresivních partnerů, či návštěvou nebezpečných míst, tomu všemu se, ALE MŮŽETE VYHNOUT! Ovšem teroristickému útoku v divadle, metru, či ve škole, se vyhnete jen tak, že omezíte svůj život a nebo vůbec. Navíc všechny relativizace a banalizace statistikou padají v momentě, kdy zemře váš přítel, či milovaná osoba.

Převzato z profilu

Stanislav Dupač

  • APAČI 2017
  • podporovatel Trikolory, bývalý okresní předseda BPI
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie