Dupač (BPP): Co bude, až nás Evropská unie odzbrojí?

16.06.2016 5:30

ČR má miniaturní armádu, nikdo z občanů nedostává vojenský výcvik, až nám EU zabaví zbraně držené občany, bude konec veškeré sportovní střelbě a jakémukoli tréninku. Kam nás vede EU a uvidíme jestli i naše vláda? Do hořkého konce? ČR má miniaturní armádu, nikdo z občanů nedostává vojenský výcvik, až nám EU zabaví zbraně držené občany, bude konec veškeré sportovní střelbě a jakémukoli tréninku. Kam nás vede EU a uvidíme jestli i naše vláda? Do hořkého konce?

Dupač (BPP): Co bude, až nás Evropská unie odzbrojí?
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Zamyslete se nad věcí, která nám zatím nedochází.ČR má miniaturní armádu, nikdo z občanů nedostává vojenský výcvik, až nám EU zabaví zbraně držené občany, bude konec veškeré sportovní střelbě a jakémukoli tréninku.

To znamená, že zde porostou další generace, které si na zbraň ani nesáhli, bude to pro ně věc neznámá, které se možná budou bát a o jejím použití nebudou ani uvažovat.To celé posílí i omezení paintballu a airsoftu a samozřejmě omezení dětských hraček ve tvaru zbraní, či zákaz vysílání válečných filmů, kde hrdinové bojují za svobodu.

Pokud projde tento první krok - zákaz zbraní, to další přijde v zápětí.A co přijde potom? Odeberou Vám dítě za to že mu čtete hrdinské příběhy, národní pověsti a pohádky? Že si s ním hrajete na vojáky?Pokud komisař EU mohl říci zástupci myslivců:

"Vy máte zbraně na zabíjení, vám je vezmeme určitě". asi jsme se ocitli v nějakém jiném světě, ve kterém tedy já nechci rozhodně žít.A ještě shrnutí na závěr, to že naše další generace budou vyrůstat beze zbraní, bez vojenských dětských her a idee o spravedlivé obraně, to neznamená že jinde nebudou vyrůstat generace, které vidí zabíjení od malička, od malička podřezávají zvířata a o spravedlivém násilí na nevěřících slyší každý den.Kam nás tedy vede EU a uvidíme jestli i naše vláda?Do hořkého konce, přátelé...

Autor je zakladatel pobočky Bloku Proti Islámu v Berouně.

Stanislav Dupač

  • APAČI 2017
  • podporovatel Trikolory, bývalý okresní předseda BPI
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…