Dvanáct zastupitelů se zavázalo ke spolupráci na správě Vysokého Mýta

23.11.2014 14:56

Ještě před ustavujícím zasedáním zastupitelstva města Vysokého Mýta, které se bude konat v pondělí 24. listopadu, se dvanáct z jednadvaceti zastupitelů písemně zavázalo ke spolupráci na řízení a správě města Vysokého Mýta a k prosazování společného programu ve volebním období 2014 – 2018.

Dvanáct zastupitelů se zavázalo ke spolupráci na správě Vysokého Mýta
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Vysoké Mýto má údajně největší čtvercové náměstí v Česku

Svůj podpis připojili Ing. Roman Baťa (Patrioti pro Vysoké Mýto), Jaroslav Bendl (Nestraníci), Ing. Jiří Fišer (Patrioti pro Vysoké Mýto), Ing. František Jiraský (Nestraníci), Mgr. Jiří Junek (KDU-ČSL), Bc. Helena Kejzlarová (KDU-ČSL), Jiří Kovařík (Volba pro město), Mgr. Blanka Kysilková (Nestraníci), Mgr. Jan Lipavský (ANO 2011), Mgr. Helena Mandíková (ANO 2011), MUDr. Jiřina Šafrová (TOP 09) a Ing. Pavel Vacek (Volba pro město).

Tito zastupitelé se dohodli, že na ustavujícím zasedání zastupitelstva města společně podpoří návrh, aby se příštím starostou města Vysokého Mýta stal Ing. František Jiraský. Do funkce uvolněného místostarosty města podpoří Ing. Romana Baťu a jako neuvolněnou místostarostku Bc. Helenu Kejzlarovou. Kromě starosty a místostarostů doplní sedmičlennou radu města Jiří Kovařík, Mgr. Blanka Kysilková, Mgr. Helena Mandíková a MUDr. Jiřina Šafrová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: urad.vysoke-myto

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…