Europoslanec Mach podpoří podnikatele, který účtuje tzv. babišné

12.12.2016 18:09

V sobotu 17. prosince navštíví europoslanec Petr Mach pana Luďka Šorma, provozovatele Perníkové chaloupky (adresa: Ráby č.p. 38, okr. Pardubice).

Europoslanec Mach podpoří podnikatele, který účtuje tzv. babišné
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Petr Mach

V posledních dnech se v médiích opakovaně objevila informace o tom, že p. Šorm údajně nezákonně zpoplatňuje zákonem vynucované služby zvané „zaevidování do EET“ – jak se vyjádřila Česká obchodní inspekce.

Petr Mach proto pana Šorma osobně podpoří. V případě, že bude panu Šormovi udělena nefér pokuta, je připraven mu ji pomoci uhradit ze svého „fondu proti státní šikaně“.

Program návštěvy:

Od 12:00 hodin zrychlená prohlídka Muzea perníku v Perníkové chaloupce, které vzniklo a už 12 let funguje bez jediné koruny dotací z veřejných rozpočtů, a ve kterém jsou návštěvníci vedeni k zamyšlení nad etickými aspekty pohádky o perníkové chaloupce (Jeníček s Mařenkou nezaklepali, nepozdravili, nepoprosili o perníček, ale kradli, lhali a nakonec i vraždili.).

Od 12:30 hodin bude v provozovně rychlého občerstvení "U všech čertů" v Perníkové chaloupce připraven oběd (polévka a guláš nebo řízek s lehkým bramborovým salátem) a tisková beseda za běžného provozu. Uvidíte, jak návštěvníci Perníkové chaloupky reagují na zpoplatnění služby „zaevidování do EET“ smluvní cenou 10 Kč/účet.

Na tiskovou besedu jsou současně zváni i zástupci Finanční správy a České obchodní inspekce k objasnění jejich stanovisek k vybírání „babišného“.

Na setkání s Vámi se těší

Petr Mach, poslanec Evropského parlamentu za Svobodné
a
Luděk Šorm, autor projektu a provozovatel Perníkové chaloupky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…