Europoslanec Tomáš Zdechovský navštíví Liberec a Turnov

05.11.2015 6:28

V pátek 6. listopadu navštíví v rámci poslaneckých dnů europoslanec Tomáš Zdechovský Liberec a Turnov.

Europoslanec Tomáš Zdechovský navštíví Liberec a Turnov
Foto: red
Popisek: Europoslanec Tomáš Zdechovský

V 10 hodin zavítá na Základní školu, Lesní 575/12, která patří k zakládajícím členům sítě škol podporujících zdraví. Škola realizuje dlouhodobé projekty, především z dotací Evropského sociálního fondu. V poslední době úspěšně navazuje kontakty se školami v zahraničí.

V 11.30 navštíví zatím nejambicióznější a nejdražší projekt v téměř šedesátileté historii Technické univerzity v Liberci – Ústav pro nanomateriály, pokročilé technologie a inovace (CxI). Jedná se o nové výzkumné centrum, které vzniká od roku 2009. O inovacích a výuce v tomto oboru bude hovořit s ředitelem P. Tůmou a garantem studijního oboru docentem I. Mašínem.

V 16 hodin se v Turnově uskuteční beseda s veřejností na téma migrace a také možností zapojení mladých lidí do evropských záležitostí a možnosti stáží v Evropském parlamentu. Setkání se koná v turnovské Orlovně (Jiráskova 126).

Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) působí v europarlamentním výboru pro občanské svobody, spravedlnost a vnitřní věci (LIBE), ve výboru pro rozpočtovou kontrolu (CONT) a v delegaci pro vztahy s Čínskou lidovou republikou.

Tomáš Zdechovský

  • KDU-ČSL
  • Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • europoslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice