Farský (STAN): Jsme samostatné politické hnutí a tím už zůstaneme

30.10.2017 16:30

Komentář na facebookovém profilu k informacím o slučování STAN s jinými politickými subjekty

Farský (STAN): Jsme samostatné politické hnutí a tím už zůstaneme
Foto: top09.cz
Popisek: Poslanec Jan Farský

Vážení přátelé samostatného hnutí STAN,

nedávno se objevily zprávy o nějakém našem slučování, o resuscitaci předvolebních symbióz s KDU-ČSL a cosi kdesi. Chci tímto zcela jasně a striktně takové spekulace odmítnout.

V rámci povolebního vyjednávání mluvíme se všemi dalšími pěti demokratickými stranami, spolupráce s nimi samozřejmě bude probíhat jako spolupráce opozičních sil ve sněmovně, to je správné a tak to má být. Ale v žádném případě není ve hře jakékoli slučování ani klubů, natož stran.

K diskusi je společný postup v senátních volbách, ve volbách do Evropského parlamentu a v prezidentských volbách, což je logické vzhledem k povaze těchto voleb, pokud nemá být zase celá republika v barvách jedné strany. Ale opět - jde o spolupráci samostatných subjektů, nikoli o slučování.

A pokud z toho nějaké médium má potřebu dělat haló novinku, tak mu na ten špek neskákejte. STAN se neosamostatnil a neprošel si volbami proto, aby se s někým spojil. Jsme samostatné politické hnutí a tím už zůstaneme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): A opět se to nešafne...

16:21 Havlíček (ANO): A opět se to nešafne...

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Migračnímu paktu