Feri (TOP 09): Sobotka si vyhrnul rukávy a roztlačil vozejk

18.06.2017 14:04

Vyjádření na sociální síti Facebook:

Feri (TOP 09): Sobotka si vyhrnul rukávy a roztlačil vozejk
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Dominik Feri, radní Teplic za TOP 09.

Kdybych uměl surfovat, tak dneska vytáhnu prkno a jdu jezdit, pač od Sobotky jdou dobrý populistický vlny. Vždyť tomuhle přece nemůže věřit ani on sám, že v roce 2013 přišel, vyhrnul si rukávy a roztlačil vozejk s názvem "česká ekonomika". Samozřejmě ten vozejk roztlačil jednoruč, protože druhou rukou podpíral nebesa.

Být socialista je super, ale v době hospodářského růstu, to se rozdává raz dva. Třeba v letech 1998 až 2006. Je zajímavý, že jaksi zamlčel, že za tu dobu vzrostl státní dluh o 600 miliard – když ekonomika jela jak vlak. Mimochodem, v letech 2002 až 2006 byl ministr financí (pro mladší).

No a pak přijde hospodářská krize a musí se škrtat, což padlo na pravicovou vládu. Z hlediska politického nevděčné, z hlediska fiskálního nutné.

Pokud bych byl volič ČSSD, kterej má základní povědomí o veřejných rozpočtech, hospodářském cyklu apod., tak by mě to, že ze mě Sobotka dělá idiota, fakt uráželo.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…