Ferjenčík (ČPS): Sázkaři věří Pirátům

17.08.2013 6:31

Sázkaři věří, že Česká pirátská strana má šanci vstoupit do Poslanecké sněmovny.

Ferjenčík (ČPS): Sázkaři věří Pirátům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Česká pirátská strana - ilustrační foto

Sázková kancelář Fortuna vypsala ve čtvrtek 8. srpna kurzy na vstup jednotlivých politických stran do poslanecké sněmovny. Pirátům přiřkla nepříliš příznivý kurz 50:1. Tipující ovšem berou pobočky Fortuny takřka útokem a kurz neustále klesá. V současné době už je na úrovni 15:1.

„Jestli si sázkaři chtějí z voleb odnést i něco jiného než jen dobrý pocit, měli by si vsadit dříve, než kurz klesne ještě níže.“ konstatuje Mikuláš Ferjenčík, místopředseda Pirátů.

Po zastavení ACTA minulý rok, vítězství ve studentských volbách a zvolení Libora Michálka do Senátu jsou Piráti připraveni na boj o postup do sněmovny. Věří, že přetrvávající korupční jednání současných parlamentních stran voliče přiměje hledat alternativu. Zároveň dokazují, že princip otevřenosti, který na rozdíl od ostatních aplikují sami na sobě, pomáhá ve voličích vybudovat důvěru, která není založena pouze na slovech.

„Jako občany už nás přestávají bavit neustálé řeči o transparentnosti a boji s korupcí, které nevedou k žádným činům. Začali jsme hlavně sami u sebe a v tom se od ostatních stran lišíme, Náš bankovní účet si stejně jako účetnictví i s jednotlivými doklady můžete prohlédnout na Internetu.“ dodává místopředseda strany Jakub Michálek.

„Výhru si nejlépe a snadno pojistíte tím, že půjdete k volbám a přesvědčíte svoje přátele a rodinu, aby si vsadili taky,“ uzavírá Petr Vileta, vedoucí Finančního odboru.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČPS

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…