Fiala (ODS): Cílem je vrátit politice její pravý smysl a obsah

05.01.2017 17:38

Jistě jste ode mě mnohokrát slyšeli, že cílem nejen mým, ale celé ODS je vrátit politice její pravý smysl a obsah. Nechceme, aby lidé vnímali politiku jen jako marketingové divadlo nebo soutěž o to, kdo rozdá více koblih, ale jako střet idejí a programů.

Fiala (ODS): Cílem je vrátit politice její pravý smysl a obsah
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala

I proto jsem s přáteli založil think tank Pravý břeh, jehož cílem je otevírat, promýšlet a zpracovávat témata moderní pravicové politiky a vytvářet ideové zázemí pro to, o co se s ODS snažíme. Podporujeme politiku zdravého rozumu, již v posledních letech stále zřetelněji opouštějí nejen čeští, ale také evropští političtí představitelé.
 
V rámci Pravého břehu budeme během roku pořádat konference a setkání, na kterých chceme diskutovat o aktuálních a důležitých tématech. Úvodní konference s názvem „Naděje na změnu? Trump, Brexit a co dál“ proběhne 19. ledna 2017 v Praze a bude zaměřena na aktuální dění ve světě a v Evropě. V panelu zasednou velmi zajímavé osobnosti. Pozvánku s upřesněním naleznete v příloze. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

12:05 Bartošek (KDU-ČSL): Prodej méně nebezpečných drog podrobíme kontrole

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k opatřením proti HHC a podobným drogám.