Fiala (ODS): Cirkus premiéra Babiše dosáhl nového dna

07.07.2020 9:02

Komentář na facebookovém profilu k Andreji Babišovi

Fiala (ODS): Cirkus premiéra Babiše dosáhl nového dna
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Fiala na 29. kongresu ODS

CIRKUS PREMIÉRA BABIŠE DOSÁHL NOVÉHO DNA

Určitě si ještě pamatujete na nekonečné tiskovky premiéra Babiše na začátku koronakrize. Několikrát denně desítky minut nesouvislého proudu slov o tom, jak je vše pod kontrolou a jak hrdinsky vláda bojuje. Když se situace začala zhoršovat, premiér se schoval a do popředí vystrčil epidemiologa Prymulu. Když se situace zlepšila, epidemiologa upozadil a vedoucí úlohu v boji s pandemií přebral znovu on.

V těchto dnech je na Karvinsku kritická situace, očividně zde věci nefungují na 100 %, takže jsme se od premiéra pro změnu dověděli, že o všem rozhodovali hygienici a epidemiologové. Vláda pouze prováděla jejich vůli. Z toho samozřejmě vyplývá, že vláda a Andrej Babiš nemohou za nic, v Karviné selhali hygienici a epidemiologové... Stranický tisk neinformuje o selháních vlády, ale o tom, jak nám horníci z Karviné zničí dovolené. To už považuji za totální pokrytectví...

Někdy se schopnosti lidí projeví v kritických situacích. V případě premiéra a jeho suity se ukazuje, že tak, jak neuměli nic dělat v dobrém počasí, v krizi je to ještě násobně horší.
Potřebujeme mít jasná pravidla a postupy, abychom již nemuseli zavírat zemi. Potřebujeme kvalitní zdravotnický management, abychom virus drželi pod kontrolou. A potřebujeme jasnou vizi a konkrétní kroky, jak zemi dostat z ekonomické krize. Nic z toho Babiš a jeho lidé nezvládají, proto je důležitá politická změna. My plán máme. Musíme postavit Česko na nohy a pohnout se kupředu. Nejbližší možnost budou krajské a senátní volby na podzim.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…