Fiala (ODS): Posedlost Andrejem Babišem a hnutím ANO je špatným rádcem. Mám strategii

14.10.2016 8:35

Já úspěch ANO vůbec nepodceňuji a jsem si vědom i určitého upevnění voličského jádra ANO, ke kterému došlo v posledním roce.

Fiala (ODS): Posedlost Andrejem Babišem a hnutím ANO je špatným rádcem. Mám strategii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Nicméně ta posedlost Andrejem Babišem a hnutím ANO je špatným rádcem. Je tu víc problémů než Andrej Babiš. Když se podíváte na výsledek hnutí ANO v krajských volbách, tak navzdory kampani, průzkumům, očekáváním tak úžasný není.

Otázka, jak se vymezit vůči hnutí ANO, je pro mě sekundární. Pro nás je primární, co nabídnout voličům, aby nám dali ten hlas a abychom s jejich pomocí porazili naše politické soupeře.

Mezi ně samozřejmě patří levice a samozřejmě hnutí ANO, které je určitě nebezpečné a v osobě Andreje Babiš představuje prvek, který v tom systému nemá být. Nemyslím konkrétně Andrej Babiš, ale střet zájmů, který on reprezentuje.

Ale ta správná otázka je, jak my oslovíme voliče. A já na to mám odpověď a mám strategii do parlamentních voleb a ta vychází i ze zkušenosti z těchto voleb, ale s tou nejdříve seznámím stranické orgány.

Zdroj: Facebookový profil politika.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…