Fiala (ODS): Premiér Sobotka se snaží tvářit jako muž činu

07.09.2017 21:09

Komentář Petra Fialy z Facebooku.

Fiala (ODS): Premiér Sobotka se snaží tvářit jako muž činu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda ODS Petr Fiala

Premiér Bohuslav Sobotka se po čtyřech slabých letech v čele vlády snaží tvářit jako muž činu. Dnes po schůzce s ministrem financí Pilným slíbil, že vláda do konce října dostane analýzu chování finanční správy, hlavně co se týká tzv. zajišťovacích příkazů.

Téměř každý den slyšíme o nějakém dalším případu, kdy si firmy stěžují, že tyto příkazy jsou pro ně likvidační - zatím poslední z nich se týká tiskárny Europrint se zhruba 350 zaměstnanci. Nechci a nemohu každý jednotlivý případ hodnotit. Co ale dělal premiér celé čtyři roky a s ním i celá vláda ČSSD, ANO a KDU-ČSL, když se hromadily podezřelé případy, kdy si finanční správa na někoho "klekla"? Jak máme věřit tomu, že najednou prozřel a vláda bude bránit zneužívání státní moci? ODS je přesvědčena, že stát nemá nikoho šikanovat - ani občany, ani firmy, z nichž zvláště ty menší se nedokáží bránit. Chceme ve volbách silný mandát, abychom mohli chování státu změnit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…