Fiala: Politický koncept Evropské unie má alternativu

26.03.2015 16:50

Konference je „Evropský mír a prosperita po Evropské unii.“

Fiala: Politický koncept Evropské unie má alternativu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Radim Fiala

Dovolte mi zde přivítat své dva hosty pana Ludovica de Danne, koordinátora strany Front National a hlavního poradce paní Marine Le Pene. A pana Jiřího Janečka, předsedu OK strany.

Dnešní tiskovou konferenci jsem svolal, proto abychom vás informovali o připravované politické konferenci, která se bude konat v Praze dne 23.dubna 2015 zde v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR. Téma konference je „Evropský mír a prosperita po Evropské unii.“

Hlavním zahraničním hostem této konference bude právě paní Marine Le Pen, předsedkyně Front National.

Zvolené téma konference má otevřít legitimní politickou diskuzi o budoucnosti a spolužití evropských národů. Současný stav Evropské integrace jasně ukazuje, že nezaručuje Evropě a pro evropské národy ani mír, ani prosperitu. Ekonomiky evropských zemí ztrácí konkurenceschopnost a občané Evropy jsou oprávněně zneklidněni růstem politicky a nábožensky motivovaného násilí.

Stávající projekt evropské integrace založený na budování byrokratických struktur a „tavení“ národních států do podoby evropského superstátu povede nutně k ohrožení míru a prosperity v Evropě. Jsme přesvědčeni, že je třeba hledat hlubokou reformu projektu evropské integrace. Reformu, která nebude omezovat suverenitu evropských států, bude respektovat jejich národní zájmy a bude budována na základě rovnoprávné spolupráce.

Konference chce jasně říct, že politický koncept Evropské unie má alternativu, že o alternativách je legitimní diskutovat a že je čas hledat správná řešení."

ing. Radim Fiala

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Fiala

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

20:07 Okamura (SPD): Zdravotní péče je veřejná služba, která musí být kdykoli dostupná všem

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zhoršující se dostupnosti zdravotní péče