Fiala (SPD): Český stát se za Karla IV. stal suverénem; dnes žijeme jinou dobu. Dobu destrukce státu

14.05.2016 20:01

Projev místopředsedy hnutí SPD a poslance Radima Fialy na velké demonstraci na Václavském náměstí ke Dni vlastenectví u příležitosti 700.výročí narození Karla IV.

Fiala (SPD): Český stát se za Karla IV. stal suverénem; dnes žijeme jinou dobu. Dobu destrukce státu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Poslanec Radim Fiala (SPD) na besedě s občany v obci Vyšní Lhoty

Vážení přátelé,

dnes si připomínáme především dokončení formování české státnosti. Státnosti, která poskytuje domov našemu národu. Karel IV. završil dílo Přemyslovců. Český stát se stal suverénem svou mocí, měnou, univerzitou a arcibiskupstvím. Jsou to nepřehlédnutelné a jasné atributy suverenity tehdejší doby. Dnes žijeme jinou dobu. Dobu destrukce státu.

Zkuste porovnávat dnešek s budováním Karla IV. Dnes zde ale nejsme na historickém vzpomínání. Doba je bohužel příliš vážná. Máme dnes pouze dvě možnosti.

Tou první možnosti je pokračovat v demontáži českého státu. Pokračovat v integraci do EU a v předávání suverenity naší země do rukou bruselské byrokracie.

Máme přijmout závislost naší země na přerozdělování dotací a smířit se s faktem, že nebudeme rozhodovat téměř o ničem. Jakou nám chystají budoucnost v evropském superstátu? Život na dluh. Jsme zadlužení až po uši a tvrdí nám, že je to sociální stabilita. Nabízí nám totální kontrolu a regulaci. Budou tvrdit, že je to pro naše bezpečí. Ještě nabízí zdegenerovanou demokracii, kde je jedno koho volíte, neboť mezi Sobotkou a Kalouskem není žádný zásadní rozdíl. A co je podstatné destrukce českého státu znamená likvidaci domova pro náš národ. Už s tím začali.

V Evropě sílí islamizace. Starosta Londýna přísahá na korán. V této knize není místo ani pro demokracii, ani pro svobodu. Islamizace je stejné nebezpečí jako nástup fašizmu v třicátých letech. Tehdy si elity třásli rukou s Hitlerem a obdivovaly úspěchy Německa a Itálie. Dnes pomatené evropské elity blouzní o multikulturní Evropě. Islamizace Evropy stejně jako fašizace v třicátých letech povede k násilí a válce. 

Multikulturní blázni nevidí a neslyší. Označují nás za extremisty. Je to stejné jako v třicátých letech, kdy cenzurovali kritiku fašizmu. Dnes připravují cestu evropské totalitě v bláhové naději, že islám využijí k vytvoření dokonalého a regulovaného ráje. Ráje, kde ukázněný občan bude jako poslušná včela nosit své daně, které budou oni rozdělovat a rozkrádat. Takovou budoucnost nechceme. Nechceme a nebudeme přísahat na korán. Nechceme a nebudeme ustupovat islamizaci.

Nechceme pokračovat v integraci do této EU. Chceme referendum o vystoupení z EU.

Premiér Sobotka nám řekl, že nám to referendum nepovolí. Řekl to stejně jako totalitní bolševici, když říkali socialismus si rozvracet nedáme. Lidé mají právo rozhodovat. Přímá demokracie není extrémismus, ale přirozené právo lidí. Obrana národa a země není extrémismus, ale základní právo a povinnost českého občana. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura má jasný program. Jsme proti islamizaci a jsme pro referendum o vystoupení z EU. Důvod je jednoduchý. Bráníme tak svobodu a demokracii.

Pokud nás podpoříte ve volbách, prosadíme zásadní změny. Provedeme změny v oblasti daní na podporu rodin s dětmi. Žádné dávky těm, kteří nechtějí pracovat, ale zásadní snížení daní pro rodiny, které pracují a řádně vychovávají děti. Zdravé a vzdělané české dítě musí být jednotkou naší úspěšnosti, neboť zadlužená země, kde se nerodí děti, nemá budoucnost.

Provedeme reformu obrany. Chceme povinný vojenský výcvik v délce 8 týdnů a pravidelná dvoutýdenní cvičení, podle švýcarského modelu. Vláda chce do roku 2025 připravit k obraně země 5 000 záložníků. To je směšné! V pondělí na odborné konferenci ve Sněmovně představujeme program obrany země, který připraví ne 5 000, ale 200 000 záložníků do roku 2025 a to za stejné peníze! Stačí nekrást a využívat možnosti této země. Nejsme militaristé, ale budeme potřebovat muže připravené k obraně země. Nejsme žádní izolacionisté. Evropa musí být Evropou spolupracujících národních států. Evropou svobody a demokracie.

Vážení přátelé, denně potkávám stovky občanů na mítincích, které naše hnutí Svoboda a přímá demokracie pořádá.

Lidé jsou úžasní a chtějí druhou možnost. Budovat suverénní český stát bez EU, bez fanatických imámů a falešného blahobytu na dluh. Chtějí budovat svoji budoucnost na svých dětech a nikoliv na imigrantech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…