Fiala (SPD): Vlny imigrantů slouží EU k likvidaci našich tradičních hodnot

29.06.2015 6:34

Když jsem minulý týden navrhl ve sněmovně přípravu referenda, kde by občané mohli rozhodnout o vystoupení z EU, ozývaly se projevy arogance, urážek a zesměšňování.

Fiala (SPD): Vlny imigrantů slouží EU k likvidaci našich tradičních hodnot
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Fiala

Ve stejné době se podobný problém řeší v parlamentu Velké Británie. Konzervativci slíbili lidem referendum o vystoupení z EU a vyhráli volby. Díky tomuto slibu a možná hlavně proto.

Samozřejmě, že o takových postojích významné části politického spektra Velké Británie se v našich hlavních mediích moc nedočtete. Proč? Protože média nemají za úkol informovat, ale především manipulovat názory občana. Jak přiznal člen rady ČT, česká veřejnoprávní televize informuje na základě direktiv orgánů EU. To se pak nemůžeme divit.

Budování této totalitní obludy vyžaduje likvidaci tradičních hodnot a vztahů

Jsem přesvědčený, že nejsme ve své opozici k současnému Bruselu sami a že společně prosadíme nezbytnou změnu. Takovou změnou musí být ukončení současné formy Evropské integrace. Formy, která buduje evropský superstát. Superstát kde bude demokracie formální a nikoliv skutečná, kde z nás budou ždímat daně a na náš úkor dělat dluhy.

Superstát absolutní kontroly nad vším a nad každým. Budování této totalitní obludy také vyžaduje likvidaci tradičních evropských hodnot a společenských vztahů, které jsou oporou demokracie. K tomu také slouží vlny imigrantů. Naštěstí se lidé probouzí a začínají se probouzet nejen ve Francii, Velké Británii, ale i v České republice. Hnutí Svoboda a přímá demokracie dnes eviduje tisíce zájemců o členství. Mohu ujistit všechny pomlouvače, že naše hnutí nebude mít ani tři, ani devět, ani sto členů. Bude zde opravdu široká členská základna a já chci poděkovat všem, kdo se chce angažovat za budoucnost této země a demokracie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…