Fiala, Udženija (ODS): Plně zodpovědný za chaos s EET je Andrej Babiš

24.11.2016 11:46

komentář k EET

Fiala, Udženija (ODS): Plně zodpovědný za chaos s EET je Andrej Babiš
Foto: ODS
Popisek: ODS

„EET je ve skutečnosti jediný projekt, za který je Andrej Babiš osobně plně zodpovědný, v němž mu nikdo nepomáhal, ani nebránil. Skončilo to zmatkem, chaosem a trapnými výmluvami. Andrej Babiš umí chodit v podnikání, ale neumí řídit stát. Příběh EET skvěle ukazuje, jak by dopadly reformy, do kterých by se Andrej Babiš pustil,“ řekl předseda ods Petr Fiala.

„Větší znejistění podnikatelů jsme snad ještě nezažili. Sedm dní před startem EET přichází Andrej Babiš se změnami. Ukazuje se, že ani 43 hodin projednávání v Poslanecké sněmovně nestačilo na to, aby pochopil, že elektronická evidence tržeb je spatně. Jako ministr financí selhal. Měl by to přiznat, EET zrušit a podnikatelům kompenzovat náklady, které se systémem již měli," dodává 1. místopředsedkyně ODS Alexandra Udženija.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.