Filip (KSČM): Dienstbier by měl přestat brečet

19.11.2015 17:42

Ministr pro legislativu a lidská práva Jiří Dienstbier (ČSSD) opět dokázal, že pohrdá občany, jejich názory a oprávněnými obavami, řekl mluvčí Hradu Jiří Ovčáček.

Filip (KSČM): Dienstbier by měl přestat brečet
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip

Prezident Miloš Zeman podle Dientbiera pomáhá vytvářet podhoubí pro fašizaci české společnosti, jeho výroky jsou prý xenofobní a islamofobní. Úterním vystoupením na Albertově podle něj Zeman překročil veškeré meze, když podpořil "nenávistné skupiny ve společnosti".


„Projev pana prezidenta jsem poslouchal, ale takový manipulativní posun jeho slov, který ve svém komentáři použil ministr Jiří Dienstbier tam jednak nevidím a jednak ani nic takového prezident neřekl. Pan ministr už by měl přestat s brečením nad tím, že v prezidentské volbě prohrál," reagoval předseda ÚV KSČM Vojtěch FIlip.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Přehnaně drahá audience premiéra Fialy u amerického prezidenta Bidena

11:04 Paroubek (ČSSD): Přehnaně drahá audience premiéra Fialy u amerického prezidenta Bidena

Základní otázka zní, kolik stojí vstupenka do Bílého domu, sídla amerických prezidentů.