Filip (KSČM): Šance říct jasné „NE“ uprchlickým kvótám

24.08.2016 8:29

Je těsně před návštěvou německé kancléřky Angely Merkelové v Praze. Zatímco jindy se podobné návštěvy obešly bez většího zájmu veřejnosti, tentokrát tomu bude opravdu naopak. Do ulic totiž v den návštěvy vyjde řada odpůrců tzv. evropské azylové politiky, za kterou mimo jiné stojí právě ona. Nelze se tomu divit.

Filip (KSČM): Šance říct jasné „NE“ uprchlickým kvótám
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vojtěch Filip

Na rovinu řečeno, je to její podivné dílo, že k nám do Evropy (do EU) bez našeho souhlasu pozvala migranty z islámských zemí. Korektně, pro někoho možná politicky nekorektně, připomínám, že opravdu nejsme protektorát.

O tragických událostech v podobě teroristických útoků, nevinných obětech atd., které po první vlně migrace následovaly, zřejmě už nemusím znovu hovořit. V takovém množství migrantů jen totiž těžko někdo ohlídá, zda se v davu neskrývá i některý z členů či přívrženců teroristických skupin. Tikající bomba tak stále straší celou Evropu! Jak jsme se navíc několikrát přesvědčili, i ti, kteří přišli do Evropy najít útočiště před terorismem, se často nechovají zrovna dvakrát uctivě ke svému hostiteli, tedy k nám Evropanům. Často nerespektují naši kulturu ani společenské zvyky. Jsou toho plná média. Lidé žijí v nejistotě, rozhořčení a obavách z toho, zda podobné teroristické útoky nevypuknou i u nás.

Angela Merkelová by se v Praze měla sejít s premiérem Bohuslavem Sobotkou i s prezidentem Milošem Zemanem. Obě schůzky budou snad konstruktivní a že na nich zazní naše jasné „NE“ v otázce tzv. uprchlických kvót. U prezidenta obavu nemám a panu premiérovi bych chtěl připomenout platné usnesení Poslanecké sněmovny. Je totiž nejvyšší čas praštit do stolu a vyjádřit naše obavy a strach z narušení bezpečnosti u nás i v celé Evropě. Dál musíme vzdorovat proti bruselským nesmyslům a chránit naše občany.

Doufám, že schůzka neskončí jen podáním ruky a umělým úsměvem… Jsem optimista. Žel, však také žiji v obavách o naši bezpečnost, především pak o bezpečnost našich dětí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…