Fischerová (ODS): Pro naši republiku je německá klientela důležitá

09.03.2015 14:01

V uplynulých dnech proběhl 49. ročník neznámějšího veletrhu cestovního ruchu ITB Berlin. Od 4. do 6. března byl pro odbornou veřejnost a o víkendu byl otevřen široké veřejnosti.

Fischerová (ODS): Pro naši republiku je německá klientela důležitá
Foto: ods.cz
Popisek: Poslankyně za ODS Jana Fischerová

Vystavuje zde více než 180 zemí a regionů a předpokládá se návštěva více než 110 000 odborných návštěvníků a 50 000 privátních osob.

„Osobně hodnotím tento veletrh jako velmi úspěšný. V rozsáhlém výstavišti chodily davy lidí, byl pro ně připraven bohatý kulturní program. Nejinak tomu bylo i u stánku Czech Tourismu. Potěšilo mě setkání s paní Norou Dolanskou, ředitelkou Prague City Tourism. Je to osobnost, které si velmi vážím za to, co už v cestovním ruchu dokázala,“ říká poslankyně Jana Fischerová, která předávala cenu Czech Tourism Awards. Ta je udělována partnerům, kteří se významně podílí na podpoře a propagaci České republiky.

Za přítomnosti generální ředitelky Czech Tourismu Moniky Palatkové, Jiřího Rosenkranze, ředitele zahraničního zastoupení CzechTourismu v Berlíně a zástupců krajů a hotelů byl oceněn projekt Plzeň 2015. Dále byly oceněny v kategorii médií Sächsische Zeitung a v kategorii touroperátorů DER Touristik ze SRN.

„Pro naši republiku je německá klientela a německý trh velmi důležitý. Němečtí turisté patří dlouhodobě k pravidelným návštěvníkům České republiky. Proto vítám snahu přispívat k propagaci a zvýšení návštěvnosti. Děkuji všem, kteří se o to zasluhují.“ pokračuje Jana Fischerová.

Na ploše 250 m2 vystavovali pod záštitou Czech Tourismu zástupci České republiky. Byly mezi nimi cestovní kanceláře, kraje, města, hotely a hotelové řetězce. Pro návštěvníky je připravena úplně nová výstavní expozice České republiky pro roky 2015 – 2017. Součástí byl i bohatý doprovodný program, který se například zaměřuje na Projekt Plzeň 2015 nebo Mistrovství světa v ledním hokeji. Zde byl připraven hokejový simulátor či fotokoutek, kde bylo možné se vyfotit s voskovou figurínou Jaromíra Jágra.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Fischerová - profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

11:17 Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

Vyjádření na CNN Prima News k jednání o důchodech, publikované na svém veřejném facebookovém profilu