Flachs (SPD): Bílý Somálec, ultrapravičák vykřikující allah akbar? Média si snad dělají legraci

06.08.2016 18:00

To jsou dle medií vrahové, kteří v průběhu posledních týdnů páchají zločiny v Evropě. Jeden měl deprese z neudělení azylu, druhý byl německým rasistou, třetí bílý Nor původem ze Somálska atd., nemá smysl pokračovat - dezinformační kampaň pokračuje.

Flachs (SPD): Bílý Somálec, ultrapravičák vykřikující allah akbar? Média si snad dělají legraci
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

O podpálení linkového autobusu v Paříži za pokřiku allah akbar samozřejmě nejsou občané největšími médii informováni vůbec. Nepotřebuji být geografem, abych měl povědomí o etnickém složení Somálské federativní republiky. Pochybuji, že je tam takové množství bílých obyvatel. Zvláště těch, kteří emigrují do Evropy. Přesto jsem se v pátečním tisku dočetl, že vrahem z Londýna je prý muž s bílou tváří. Skutečnost je pravděpodobně jednoduší i v případě vraha z Mnichova íránského původu. Byl posedlí pomstou, masovým vražděním a střílel sunnity, jelikož byl šíita. To, že byl obdivovatelem Adolfa Hitlera automaticky neznamená jeho sympatie k německé krajní pravici.  V jednom z mých minulých článků jsem psal, že obětem nezáleží na motivech vrahů.  Je zcela nepodstatné zda je vrah fialový nebo modrý ateista. Vždy se jedná o hrůzný čin. Proč se však pravdu dozvídáme tak dlouho po činu? Díky internetu se sice pravdu dozvíme, ale to už opadá prvotní zájem o událost. Tak dlouho se bojovalo za demokracii, aby jsme se pravdy dočkali v omezené verzi? Čeho se mainstreamová média bojí, že začne hon na neevropany? Kromě Andersa Breivika, jehož čin je samozřejmě rovněž ohavný,  pachatelé hromadných vražd a teroristických činů v Evropě jsou téměř vždy lidé pocházející mimo Evropu. Proč je tak důležité snažit se tuto pravdu zamlčet. Zákaz informování o znásilněních v Německu na silvestra a stejným zákaz informování o útocích ve Švédsku z minulého roku k uklidnění situace nijak nepřispěl. Ani poté co pravda vyšla najevo nenastal hon na čarodějnice - nejsme ve středověku. Je však důležité, aby občan dostával pravdivé nezkreslené informace. Jedině tak se zabrání dezinformacím i na druhé straně. Pravda může vést k jedné pozitivní věci:  politici pod tlakem veřejnosti začnou činit rázná opatření, která toto vraždění omezí.

Převzato z profilu.

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…