Flachs (SPD): Evropou se šíří nebezpečná duševní nemoc

04.09.2016 10:03

Výskyt této nemoci byl zjištěn již na mnoha místech Evropy. Oproti jiným známým nákazám a virům však nebylo přikročeno k důrazným protiopatřením. Evropská unie pravděpodobně vyzve ke klidu.

Flachs (SPD): Evropou se šíří nebezpečná duševní nemoc
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Ze sdělovacích prostředků jsme se mohli o případech výskytu nemoci mnohokrát přesvědčit. Nemoc je rozšířena v Německu, Británii, Francii a v dalších zemích. Vyskytl se však případ i ve vzdálené Austrálii. Duševní onemocnění je o to zákeřnější, že dle popsaných případů napadá zejména mladé muže. Přestože doposud nikdo neprokázal přímou souvislost, zdá se, že náchylnější k tomuto duševnímu onemocnění jsou vyznavači islámu. Během projevu své psychické nemoci pacienti často pokřikují Allah akbar a další hesla vztahující se k příslušnému náboženství.

Jelikož se tato nemoc rozšiřuje v nebývalé míře zvláště v posledních měsících, je nutné zakročit. Světová zdravotnická organizace však doposud nevydala žádné varování, přestože jsou již první oběti této zákeřné nemoci. Namátkou výskyt nemoci: dne 31.8. Francie - Toulouse – 31letý psychicky narušený muž alžírského původu probodl krk mladé policistce, dne 4. 8. Velká Británie – Londýn - 19letý psychicky deprimovaný muž somálského původu ubodal ženu; dne 23.7. Německo Mnichov – 18letý muž s psychickými problémy původem z Íránu zabil 9 lidí.

Tato zákeřná nemoc se doposud České republice ve větší míře vyhýbá. Je otázkou, zda je důvodem náš kvalitní zdravotní personál nebo roli hrají i další faktory. Například doposud menší počet uprchlíků na našem území a skutečnost, že původní Evropané jsou téměř imunní. Důkazem může být Nor Anders Breivik, který ačkoli povraždil několik desítek dětí, byl soudem uznán příčetným. Vzhledem ke skutečnosti, že se naše vláda rozhodla naši vlast „obohatit“ o další tisíce lidí z africké Eritrei a z asijské Sýrie, je třeba se připravit na možné rozšíření výskytu výše uvedené duševní nemoci. Tito imigranti, dle zkušeností z dalších států EU, splňují výše uvedená základní kritéria pro tuto duševní nemoc. Přestože výše uvedené je samozřejmě míněno s trochou ironie, jedno je jisté.

Léčba teroristů, vrahů a násilníků pomocí humanity, sociálních dávek a větší pokory se míjí účinkem.

Převzato z profilu.

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce