Flachs (SPD): Krajské volby = referendum o vládě

05.10.2016 10:15

Krajské volby jsou často používány občany jako referendum o spokojenosti s vládou. Ve vyspělých demokraciích vedly prohrané regionální volby často k rezignaci premiéra. Stejně tomu může být i tentokrát.

Flachs (SPD): Krajské volby = referendum o vládě
Foto: spo-milevsko.eu
Popisek: Robert Flachs

Vládu občané nemohou v současných podmínkách odvolat, proto by voliči měli dát jasně najevo, zda jim vládní politika vyhovuje nebo jí odmítají. Přijďte k volbám a svůj názor vyjádřete nejúčinnějším způsobem.

Pokud jste si pročítali programy různých politických stran, možná jste trochu unaveni. Bude líp, ještě líp a možná vlastně nebudete muset ani pracovat, protože všichni se o Vás perfektně postarají, ať budete léčeni v nemocnicích nebo ošetřováni v domovech důchodců atd. Dálnice bude asi do každé vísky a tak dále. Ano to jsou sliby, ale co takhle zhodnotit skutečnost?

Jste nespokojeni s tím, že vláda, případně jejich straničtí regionální kolegové, přijmou tisíce muslimských uprchlíků na naše území?

Nepodporujete vládu v tom, aby poslala 700 miliónů korun do Turecka a další stamilióny vyčlenila neziskovkám s cílem podpořit imigranty?

Vadí Vám, že nespravedlivý sociální systém zabezpečí spíše nepřizpůsobivého občana než slušné a pracující zaměstnance? Poctivě pracující dělníci, prodavači, řemeslníci mají častokrát po mnoha odpracovaných letech nižší důchod než takzvaní nepřizpůsobiví, kteří si s účelovým invalidním důchodem a sociálními dávkami žijí nadpoměry. Stačí se kouknout do jejich nákupních košíků.

Kroutíte hlavou nad skutečností, že prostřednictvím kauz okolo OKD, solárních elektráren, opencard byly veřejné rozpočty připraveny o miliardy korun?

Divíte se, jak je možné, že podnikavci vydělávají na sociálních ubytovnách s nepřizpůsobivými občany, ačkoli Vám seniorům na nájem nikdo nepřispívá?

Trápí Vás spíše regionální doprava do Vašich měst a obcí než výstavba mezinárodního letiště v Plané u Českých Budějovic?

Chcete pečovat o Vaše blízké za rovnocenné podpory kraje a státu v domácím prostředí?

Rádi byste nastartovali změny, které zabezpečí, že Vašim dětem a vnoučatům se opět vyplatí poctivě pracovat?

Pokud ano, přijďte k volbám a volte dle Vašeho uvážení.

Robert Flachs - lídr jihočeské kandidátky koalice hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura a Strany Práv Občanů - č. 78

V případě, že dáte hlas koalici SPD a SPO, hlasujete pro výše uvedené. Tyto témata jsou naším referendem. Každý Váš hlas bude důležitý.

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.