Flachs (SPD): Parlamentní listy jsou monitorovány a osočovány za podpory EU

01.10.2016 13:49

Vrátili jsme se do dob totalitních? Cca 400 úředníků, nevládních organizací a „expertů“ monitorují „dezinformace“ o Evropské unii. Jejich názory jsou pak zveřejňovány prostřednictvím oficiálních webových stránek EU.

Flachs (SPD): Parlamentní listy jsou monitorovány a osočovány za podpory EU
Foto: spo-milevsko.eu
Popisek: Robert Flachs

Tyto informace jsou zveřejňovány na oficiálním webu EU, přestože sama EU zdůrazňuje, že jde o neoficiální názory. To patrně nikoho z EU nermoutí. O rovnosti nemůže být řeč.

Jelikož je fungování Evropské unie placeno i z příspěvku ČR ve výši 42 mld. Kč ročně, je i web EU placen také z našich daní! Takže shrňme to. Každý z nás svým příspěvkem cca 4000 Kč ročně platí i za to, aby jeho názory byly monitorovány a následně v případě, že nejsou vůči EU příznivé, byly odsouzeny na oficiálním webu Evropské unie! A to bez ověření zda je to pravda nebo ne.

Osobně jsem si čestné místo mezi kritiky EU zasloužil tím, že jsem napsal článek "V českém školství je prováděna ideologická výchova dle doporučení Světové banky!" o globální výchově na našich školách (mateřských, základních i středních). Globální výchova je u nás zaváděna na doporučení Světové banky a na její uplatňování budou dohlížet na školách koordinátoři. „Národní strategie globálního rozvojového vzdělávání“ byla zpracována Ministerstvem zahraničních věcí ČR. A z peněz EU se určitě na tento ideologický produkt jistě najde nějaký ten zdroj dotací.

My všichni co samostatně píšeme do Parlamentních listů, máme o to těžší pozici, že proti nám brojí instituce, která bohužel sami platíme. Věřím však, že nás to neodradí od samostatného myšlení a veřejného vyjadřování našich názorů. Koalice SPD a SPO bude vždy prosazovat rovný přístup ke všem a možnost občanů se vyjádřit i k otázce setrvání České republiky v EU prostřednictvím referenda.

Robert Flachs - lídr jihočeské kandidátky koalice hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura a Strany Práv Občanů

Převzato z profilu.

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…