Flachs (SPD): Protesty vůči kancléřce začaly již v ranních hodinách

25.08.2016 11:05

První akce, která jasně vzkázala odpor obyvatel proti uprchlické politice německé kancléřky, bylo vztyčení němé barikády před Úřadem vlády. Němá barikáda měla nenásilnou formou symbolizovat dějinné souvislosti.

Flachs (SPD): Protesty vůči kancléřce začaly již v ranních hodinách
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura zahájilo v Praze protesty v souvislosti s návštěvou německé kancléřky, která odmítá naslouchat hlasu občanů Německa tak i dalších zemí. Bohužel obdobné protesty jsou téměř jedinou možností českého obyvatelstva jak vzkázat Angele Merkelové jasný nesouhlas s umísťováním muslimských imigrantů v naší zemi. Přestože většina obyvatel nesouhlasí s kvótami pro ČR, vláda je dobrovolně přijala. Obdobně jako v otázce vystoupení ČR z EU vláda neumožní, aby o těchto naprosto zásadních otázkách čeští občané rozhodli v referendu, které je nejdemokratičtějším prostředkem rozhodování.

Z daného důvodu nezbývá českému občanovi nic jiného než organizovat obdobné protesty. Situace tak připomíná léta 1938 a 1939, kdy stejně jako dnes bylo rozhodováno o nás bez nás. Rozdíl je jen ten, že tehdy byl nátlak spojen s vojenskou silou a dnes se silou ekonomickou. I tehdy české obyvatelstvo projevilo svůj nesouhlas s politikou svého západního souseda zejména nenásilnou formou. Mnozí z nás znají fotografie z 15. 3. 1939, kdy německým vojákům české civilní obyvatelstvo hrozilo pěstmi. Tehdejší vlády byly nuceny přijmout navržené podmínky (Mnichovskou dohodu, vyhlášení protektorátu) ve snaze vyhnout se krveprolití. Souhlasem naší vlády s přijetím uprchlíků se však reálná možnost krveprolití v České republice naopak zvýšila. Francie i Německo již tento teror, na kterém se muslimští imigranti podíleli, zakusily.

Po obdobných protestech však mohou přijít i výsledky ve volbách. Hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura (SPD) nadále odmítá přijímání muslimských imigrantů dle kvót EU. Na rozdíl od vlády SPD prosazuje přímou demokracii, neboť občan by měl mít možnost se vyjádřit k podstatným otázkám směřování České republiky S ohledem na skutečnost, že vláda neumožní rozhodnout o přijímání imigrantů dle kvót EU občanům v referendu, budou říjnové krajské volby ovlivněny i názorem občanů na imigrační politiku.

Převzato z profilu.

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…