Flachs (SPD): Západní humanita v potocích krve

03.10.2016 17:52

Jugoslávie, Afghanistan, Libye, Irák, Sýrie tam všude Severoatlantická aliance včele s USA vyvezla své hodnoty (západní demokracii a „humanitu“). Pokles popularity prounijních a proamerických stran však může zabránit dalším tragickým přehmatům.

Flachs (SPD): Západní humanita v potocích krve
Foto: spo-milevsko.eu
Popisek: Robert Flachs

Pokud budou strany typu Národní fronty ve Francii, Svobodné strany v Rakousku a SPD (Svoboda a přímá demokracie) v ČR nadále na vzestupu, je zřejmé, že další vojenské "humanitární" invaze se budou vládnoucím stranám těžko prosazovat. Občané, kteří s těmito tragickými zásahy nesouhlasí, budou mít své zástupce v celostátních i regionálních institucích.

Média se  při útocích na Jugoslávii, Afganistan, Irák atd. rozplývala nad použitím nejmodernějších zbraní, které ničily infrastrukturu těchto zemí. Obyvatelé těchto zemí vojáky severoatlantické aliance většinou ani nezahlídli – smrt přicházela většinou znenadání za použití letectva a raket.

Západní politiky nezajímala fakta, ale spíš rychlá akce, která by odvrátila pozornost veřejného mínění. Jugoslávie byla bombardována, přestože v občanské válce nikdy není skutečnost černobílá. Mnoho srbských civilistů padlo za oběť brutálním albánským vrahům, kteří orgány srbských obětí prodávaly na nelegálním světovém trhu. Afganistan byl obsazen ačkoli je zřejmé, že útoků 11. září se účastnily především občané Saudské Arábie. Irák byl dobit, i když se zprávy o zbraních hromadného ničení nepotvrdily. V Sýrii je vyvíjena mnohaletá snaha o svržení Bašára Asada, avšak na území, kde vládne syrská armáda je relativní klid. Naopak tam kde vládne „umírněná“ opozice podporovaná Spojenými státy se řežou hlavy i malým dětem. Omluva, že se jedná o výjimky není uspokojivý, neboť je zřejmé co je to za „lidi“.

Výsledek snah západních demokracií není překvapivý – rozvrácený Blízký východ, občanské války, snížení životní úrovně místních obyvatel. Migrační vlna pak není ničím překvapujícím. 

Bohužel je zřejmé, že za humanitární katastrofu je z velké části zodpovědný vývoz západní demokracie a humanity na Blízký východ. Prezident Barack Hussein Obama pravděpodobně poté co mu byla udělena Nobelova cena míru, se rozhodl udělat něco velkého. Bohužel to se mu povedlo. Na Blízkém východě svým vývozem západní demokracie způsobil rozvrat a občanské války. Opět nebyla pochopena jedna věc, stejně jako existují rozdíly mezi lidmi, existují rozdíly mezi národy a státy. Bohužel lidé zaslepení multikulturalismem si toto nepřipouští.   Mezitím se do Evropy valí další a další nelegální imigranti.

Je směšné, že pražská kavárna operuje s čísly zadržených nelegálních imigrantů u nás v ČR. S ohledem, že nám stále omílá, že je nutné být součástí EU, by měla mít v paměti, že cca milión nových muslimských imigrantů v Německu, ovlivní do budoucna nejen tuto zemi. Z pražských kaváren by se dotyční měli zvednout a odjet například na noční procházku do muslimských čtvrtí v Paříži. Tam by měli hájit svobodu vyznání s biblí a křížem v ruce.

Vždy je nutné předem přemýšlet, jakou reakci vyvolá určitý čin. Ničení muslimských zemí Severoatlantickou aliancí včele s USA vyvolalo nenávist vůči západnímu světu. Bohužel tuto reakci odnáší celá Evropa.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura spolupracuje s dalšími evropskými politickými stranami, které hají národní zájmy a zájmy Evropanů. Tyto strany jsou na vzestupu Národní fronta ve Francii (27% v regionálních volbách v roce 2015), Svobodná strana v Rakousku (49,6% ve zrušených prezidentských volbách z roku 2016 získal Norbert Hofer). Na rozdíl od mnohých humanistů není cílem těchto politických stran poučování a ničení muslimských zemí na Blízkém a Středním východě. Jmenované politické strany svoji pozornost věnují především svojí Evropě.

Evropskou spolupráci si hnutí SPD neztotožňuje s nátlakem bruselských úředníků na přijímání islámských imigrantů nebo protěžování ekonomických zájmů USA. Spolupráce bude založena na dobrovolnosti a vzájemné výhodnosti. Posun v myšlení Evropanů a zejména českých občanů se může projevit i v krajských volbách, které začínají tento pátek.

Autor je lídr jihočeské kandidátky koalice hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura a Strany Práv Občanů.

Převzato z profilu.

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.