Flachs: STRAKONICE-PŘÍMO jde do voleb

08.08.2018 21:34

Možná někteří ze Strakoňáků již zaregistrovali plakáty kandidátky STRAKONICE-PŘÍMO. Je na čase Vám představit i její kandidáty do komunálních voleb 2018, jejichž profily jsou postupně vyvěšovány i na webové stránky www.strakonice-primo.cz

Flachs: STRAKONICE-PŘÍMO jde do voleb
Foto: spo-milevsko.eu
Popisek: Robert Flachs

Když jsem před několika měsíci začal řešit sestavení zcela nové kandidátky do komunálních voleb ve Strakonicích, nepředpokládal jsem, jak budu mít ulehčenou úlohu díky přátelům a známým. Každý se zapojil dle svých možností. Výstižný název STRAKONICE-PŘÍMO charakterizující naše představy navrhla kamarádka, která s ohledem na svého zaměstnavatele zůstane utajena. Důležité kontakty jsem získal přes spoluhráče z rekreačního nohejbalu. Zapojení předsedy osadního výboru v Dražejově Václava Marka zapříčinil hostinský výletní restaurace Na Myslivně Martin Hoch. A tak dál a dál.

Důležitým předpokladem pro naplnění mé vize bylo poprvé ve Strakonicích sestavit kandidátku s hnutím reprezentující sportovce. K obnově zdravého rozumu ve Strakonicích je totiž zdravý duch ve zdravém těle zcela nezbytný. Přímé zapojení sportu nakloněných lidí do politického života je s naší kandidátkou jisté. Pořadí na kandidátce v tomto případě nehraje roli, neboť každý kandidát za STRAKONICE-PŘÍMO bude prosazovat zájmy sportovců, kteří jsou ve velkém počtu zastoupeni i na samotné kandidátce. Za fotbalisty mohu jmenovat bývalého předsedu TJ Dražejov Václava Králíčka. Neznámý pro strakonické sportovce jistě není také Miloš Dohanič.

Samozřejmě nebudeme zapomínat ani na kulturu. S ní je dlouhodobě spojený bývalý ředitel strakonického muzea PhDr. Miroslav Špecián. V oblasti rozvoje města se jistě budou hodit i mé zkušenosti z letitého působení jako pořizovatele územně plánovací dokumentace. Na kandidátce nechybí ani projektant (TZB) Milan Kacovský či podnikatel ve stavebnictví Radek Prušák. V nemenší míře mohou pomoci odborníci na IT technologie. I když STRAKONICE-PŘÍMO je mladá kandidátka, určitě nezapomínáme ani na strakonické seniory. O jejich potřebách jistě ví zaměstnankyně domova pro seniory Eva Kotrbová, která zároveň reprezentuje mladou generaci. O mladé generaci se často mluví, ale je potřeba ji do politiky i zapojit. Výčet zaměstnání jednotlivých kandidátů je samozřejmě pestrý a nechybí ani manuálně pracující.

Mgr. Robert Flachs

  • BPP
  • bez politické příslušnosti
  • mimo zastupitelskou funkci

Ačkoli rozhodně neplánujeme osobní výlevy na své protivníky, ať z té či oné strany, střetů se nebojíme. Zdraví a věk hovoří pro nás. Jsme nová krev pro Strakonice, bez zatuchliny a osobních sporů.

Děkuji všem přátelům, kolegům, známým, kandidátům i své rodině za podporu při sestavení kandidátky STRAKONICE-PŘÍMO. Věřím, že zapojení kandidátky STRAKONICE-PŘÍMO do veřejného života ve Strakonicích zapříčiní konstruktivní a pozitivní atmosféru ve městě.

Mgr. Robert Flachs
volební lídr kandidátky STRAKONICE-PŘÍMO

(převzato z Profilu)

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

19:02 Dostál (Stačilo!): To kafe s Bidenem se stává čím dál dražší

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v USA.