Fleischer (SPR-RSČ): Inaugurace 45. amerického prezidenta D.J.Trumpa

21.01.2017 7:32

Republikáni v České republice k inauguraci 45. prezidenta USA

Fleischer (SPR-RSČ): Inaugurace 45. amerického prezidenta D.J.Trumpa
Foto: realitnikomora.cz
Popisek: Karel Fleischer

Donald John Trump, nově zvolený republikánský prezident USA, včera v 18:00 hodin SEČ převzal oficielně prezidentský úřad a složil přísahu. Poté přednesl 45. prezident USA svůj první oficiální projev.

Předsednictvo SPR-RSČ MS přeje panu prezidentovi hodně úspěchů v práci a zdraví a doufáme ve vzájemně výhodnou a plodnou spolupráci mezi Spojenými státy americkými a Českou republikou v oblasti obchodu, bezpečnosti i vzájemném pohybu občanů obou stran a v mnoha dalších sférách, kde chceme být spojencem a partnerem USA.

Věříme, že inaugurace republikánského prezidenta Donalda Trumpa započne nové a lepší klima nejen mezi Českou republikou a EU s USA, ale i celosvětovou atmosféru, zejména v dnešním náročném období, kdy probíhá v řadě zemí, ale i v zemích Evropské unie řada krizových situací a v mnohých případech hrozí i vyvrcholení válečných konfliktů.

Jsme přesvědčeni, že pan Trump bude prezidentem, který bude, tak jako je cílem SPR-RSČ MS, spíše sjednocovat a povede politiku klonící se ku prospěchu především své země a obyvatel USA a rovněž k těsnější spolupráci s Evropou a jeho úřadování bude spíše přínosem pro politické, bezpečnostní i obchodní prostředí v celém světě. V těchto aktivitách budeme pana prezidenta Trumpa vždy podporovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.