Fleischer (SPR-RSČ): Jak mohou skončit letošní možná poslední volby v ČR?

15.10.2017 7:39

Volby se zdají být věcí „tam těch“ a za můj práh se nedostanou. To si říká řada lidí této země, ale i jiných zemí, kde už i přeskakují volby, jako ve Švédsku. A co u nás?

Fleischer (SPR-RSČ): Jak mohou skončit letošní možná poslední volby v ČR?
Foto: archiv
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Volby se zdají být věcí „tam těch“ a za můj práh se nedostanou. To si říká řada lidí této země, ale i jiných zemí, kde už i přeskakují volby, jako ve Švédsku. A co u nás?

Volby nejsou jen o tom, že masa lidí na sociálních sítích šílí po svých vůdcích a běda tomu, kdo řekne argument, třeba proti Okamurovi. Samozřejmě se mu nedostane protiargumentu. Místo toho ale pozná řadu nejvulgárnějších nadávek, jaké kdy četl. Velmi sofistikovaně promýšlené urážky, které se mají dotknout diskutéra a srazit jej na kolena. Tedy mám na mysli opět diskutéra, kterému to moc nemyslí, stejně jako voličům SPD. Běžný člověk člena sekty SPD prostě zablokuje a šmytec.

To jsou jen hrátky na sociálních sítích, nebo hospodské hádky u piva. Ale co se zamyslet nad tím, co se vlastně stane, když vyhrají ti vyvolení, které všechna česká média propagují, protože jsou soukromá a také veřejnoprávní, ale podmazaná těmi bohatými lídry.

Dejme tomu, že je po volbách a protože šílení sektáři, kteří vidí spasitele v každé nové kreatuře, ať to byl Klaus, Bárta, Bureš a nyní Okamura, půjdou k volbám a mnoho lidí, otrávených sektáři k volbám nepůjdou, vznikne nám Poslanecká sněmovna, které budou vévodit reinkarnovaná ODS v poctivou stranu, šílení SPD, vyhulení Piráti, všudypřítomní KDU-ČSL a TOP09 a KSČM z rukou těch, kteří vidí spásu ve vzpomínkách na snadný život za „komára“.

Nyní se dostáváme k bodu jedna a tím je složení vlády. Piráti už jasně dali najevo, že ano pro ANO. ANO sice řeklo ne ODS, ale protože se nám jednání o vládě protáhne do března 2018 a někdo „to musí zachránit“ tak ANO řekne ano a políbí reinkarnovanou stranu kriminálníků ODS a vezmou se za ruce a budou spokojeně krást spolu, až do termínu voleb v roce 2021.

Všimněte si, že nepíši o volbách, ale o termínu voleb. Proč? Jak vypadala kampaň letos? Televize pozvaly a zmínily pouze ty s balíkem peněz, kdo dostane 5% a kdo 10% a lidem se vsugerovaly výsledky voleb už měsíc dopředu. „Sládek nic nedostane“ se říkalo a 100 x opakovaná lež se má stát skutkem. Známe teorii o marném hlasu, „což já půjdu dát hlas Sládkovi, stejně 5% nezíská a tak radši nejdu“ řekne si 350 000 voličů, kteří kdyby Sládka volit šli, tak by 5 % dostal. A volby v roce 2021 se jen tak rychle okrajově zmíní, že tam někde něco vzadu a lidi to nezajímá a jsme zase u mého oblíbence Orwella a 1984.

A tak budeme mít nad sebou zase po letech známé odulé ksichty z ODS, mafie se zaraduje, že má své lidi opět u pák, které znamenají miliardy. Budeme tam mít zase KDU-ČSL a TOP09. A k tomu spasitele Okamuru a ty úžasný skvělý Piráty, kteří budou kývat, vždyť taky dostanou kus porcovaného medvěda. To vše dohromady dá hravě ústavní většinu a je to tady.

Dostáváme se k bodu dva a tím jsou změny Ústavy ČR. Prostě se trochu upraví Listina základních práv a svobod a další součásti Ústavy ČR. Kdo nepracuje ať nejí – zvolají bývalí soudruzi v dresech ANO a ODS a škrtnou podpory a sociální dávky. Nastane rabování, vraždy a sebevraždy zchudlými sociálním i případy bez pomoci státu. Změní se Zákon o Policii ČR a využije se pojem „terorista“ a tak třeba já už nebudu „debil, rasista, xenofob, vyžírka, nácek“ a podobné termíny, kterými mě častovali sektáři boha Okamury, ale budu prostě terorista a zavřou mě a venku se to snadno zdůvodní. Byl to terorista. V mém případě to ale nepůjde, protože tento scénář jsme probírali s advokáty ze dvou zemí EU, ale co ti, co nejsou jištěni? Nastane období strachu. Policie bude opět zneužívána k potlačování svobodného projevu a papaláši si budou dělit Česko a žrát a zavírat, žrát a zavírat.

Volby už nebudou v roce 2025 vůbec, jen se potvrdí Českou televizí, že občané jednomyslně v elektronickém hlasování přes datové schránky, či jiné aplikace opět zvolili tytéž lidi, kteří se mezitím sjednotí a vytvoří novou stranu, to aby za 25 let nikdo nevěděl, že vzešli z kriminální ODS a partají vedených pošuky z Japonska a udavači StB.

Že je to výplod choré fantazie? Tak se zamyslete nad tím co nedávno bylo a co je nyní. Na letošní volební kampaň, na to jak ji pojala česká média a koho tak usilovně propagovaly televize Nova a Česká veřejnoprávní televize.

Kdo nemá miliony, ten neměl šanci v kampani říci ani „ň“ a tak zůstal kdesi vzadu a na čelo se mu nalepila nálepka „nesystémová a extrémistická strana“ a stojí mimo hru.

A starý pes nemá důvod se učit novým kouskům, pakliže dostane nažrat. A protože mezitím zavřou i pár policajtů, těch, kteří měli tu drzost něco šetřit, tak ten loajální zbytek zajistí, že je všecko OK a soukromí exekutoři budou stát fronty na výplaty místo těch, kteří je vydělali a dotace z EU půjdou rovnou na účty dvaceti vyvolených. Médiím se přidá a ta budou informovat zahraničí, jak u nás všechno kvete, budou zatajovat hromadná zatýkání bývalých oponentů, zdůvodněná různými věcmi, na tom nezáleží. Kdo chce psa bít. Prostě byl to extrémista.

To je realita. A tak si občane řekni, jestli toto stálo za to tvoje „Sládkovi hlas nedám, protože všichni říkají, že ho nikdo volit nebude“.  Nebo se naopak přidáš k těm 350 000 voličů a pustíš do Poslanecké sněmovny někoho, kdo znemožní výše popsaný scénář.

Ještě je čas změnit historii, za kterou ti budou tvé děti vděčny, nebo „vděčny“. Je týden před volbami. Teď je pořád čas zabránit nejhoršímu. Za týden bude pozdě a vše bude nevratné. Teď ještě můžeš volit.

Nemám sám rád vyhrožování, ale to ani nebylo cílem tohoto článku. Jen jsem konstatoval suchá fakta, tak jak jsou a jak je všichni viděli v chování médií o letošních volbách, kdy se prostě řeklo, že do televize se dostanou jen ti, kdo mají šanci na 5% ale nikdo se na to nikoho neptal.

Doufám jen, že se sejdeme v lepších časech, kdy nebudou vládnout křiklouni a jednovětoví propagandisté, či koblihoví ucpavači úst.

Hodně zdaru ve volbách a Bůh s námi!

Karel Fleischer
Lídr kandidátky hl.m. Praha
Místopředseda SPR-RSČ Miroslava Sládka
Autor webu Exekuce není byznys
Administrátor skupiny na Facebooku Stop soukromým exekutorům v ČR

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.