Fleischer (SPR-RSČ): Kam směřuje politika evropských politiků - teror a mrtví

25.05.2017 9:10

Evropa za poslední rok zažila opět sérii teroristických útoků, které spáchali muslimové, inklinující k IS a umírali u nich naši lidé a co je nejbolestivější, že v posledním ataku v manchesteru umíraly děti po koncertě.

Fleischer (SPR-RSČ): Kam směřuje politika evropských politiků - teror a mrtví
Foto: archiv
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Na pondělním koncertu americké zpěvačky Ariany Grande v Manchesteru zaútočil sebevražedný atentátník hřebíkovou bombou. Výbuch otřásl prostorami foyer a vyžádal si nejméně 22 obětí a 59 zraněných. Pachatelem je Salman Abedi (22) trvale žijící v Británii.

Pravděpodobný pachatel pondělního atentátu v multifunkční hale v severoanglickém Manchesteru Salman Abedi byl zřejmě před činem v Sýrii.

Německá policie devět měsíců před terorem na vánočním trhu v Berlíně varovala, že jeho strůjce Anis Amri plánuje útok. Úřady výzvy k jeho deportaci ignorovaly s odůvodněním, že to není možné.

Náklaďák najel do lidí na ulici a v obchodním domě v centru Stockholmu. Nejméně čtyři lidé podle policie zemřeli, dalších asi 15 je zraněných. Muž byl  podle webu švédského listu Aftonbladet identifikován jako 39letý Uzbek, který sympatizuje s Islámským státem (IS).

Teroristických útoků, kde umírají naši lidé přibývá. Vždy se po čase zjistí, že jde o známé osoby. Někteří byli v Sýrii, jiní se některého útoku již zúčastnili. Přesto se dějí útoky dál a zostřily se i tak dost ostré prohlídky na letištích.

Ovšem nebudu tu kritizovat práci tajných agentur, které často vlády varují před konkrétními lidmi, ale vždy se nic neděje. Odpovědní politici ve funkcích argumentují tím, že zabránit předem atakům „nejde“, protože by mohlo jít o porušení demokracie a o rasismus. To nevadí, vždyť sem tam umře „jen“ několik našich lidí a v posledním případě děti na koncertě.  Místo radosti a zážitků – smrt a šok na celý život u těch, kteří přežili.

Už jen ta skutečnost, že pachatel věděl, že zabije bezbranné děti a útok byl naprosto promyšlený a bomba se šrouby byla odpálena po koncertě, kdy děti odcházely ze šaten domů, už jen toto napovídá, že nejednáme s člověkem sobě rovným a že muslimové mají do naší kultury daleko a tím časovaným teroristou může být kterýkoliv a je zcela jedno, že se v Británii, Německu, Švédsku, či Francii již narodili a žili luxusní život na rozdíl od toho, který v domovských vlastech žili jejich otcové, kteří je do EU dostali.

EU není ničeho schopno a ani ochotno. Přes toto všechno vidíme tancujícího Trumpa v Saudské Arábii. V Praze a v Brně probíhají schůzky zástupců ministrů s autobusy, plnými iráčanů a dalších muslimů a veřejnost není informována, co že se vlastně projednává a jaké dopady to bude mít na naše životy.

Na jedné straně frčí rozhovory a kšefty EU s arabskými zeměmi a na druhé straně umírají lidé, jejichž vrahové jsou právě ti arabové a muslimové, se kterými navazujeme vztahy.

Je jen otázkou, co by s námi arabové udělali, pokud by mohli. Ovšem toho se brzy dočkáme v naivním Švédsku, kde od boje proti „rasismu“ a neexistujícím fašismu neodradí ani výbuch v centru Stockholmu, ani nájezd autem do lidí tamtéž, ani také v Stockholmu zapálené odpadové kontejnery, házení kamením po lidech, vracejících se z práce ani nálezy mrtvých a rozřezaných, znásilněných švédských dívek. Přijalo se 700 000 muslimů a stále se „pomáhá“.

Dokonce je nám EU vyhrožováno, že budeme pokutováni, pokud nebudeme muslimské vrahy přijímat k nám do České republiky.

Je to až příliš logické na to, aby to byla jen věc antirasismu a snahy pomoci nebohým obětem válek. Je z toho vidět domluvený kšeft současné politické reprezentace EU a arabských států.

Proto se také uměle opakují a falšují, nebo jako ve Švédsku prostě přeskočí volby, protože národní strany získávají přirozenou podporu. A všímáte si, jak je v ČR ignorována SPR-RSČ Miroslava Sládka? Ani řádek, ani slovo v televizi.

Jen směšné minuty ticha a směšné demonstrace, na které teroristé se smíchem čekají. Místo přirozené mediální ignorace teroristických činů, místo profesionálního odchytu dostatečnými technologiemi, neustále jen tupě pokládáme kytičky na místa, kde někdo zemřel zbytečně a pachatelem byl zase muslim.

Oni mají samopaly a  mačety a neváhají je použít ani proti nevinným dětem a my máme minutu ticha na rozjařeném fotbalovém stadionu v Stockholmu. Směšné a ubohé.

Je čas vyměnit nejen Poslaneckou sněmovnu u nás v ČR, ale také poslance Europarlamentu a vedení Evropské komise.

Muslimů v EU přibývá a s růstem těchto zvířat přibývá i jejich vražedných útoků proti našim lidem, ale i proti těm muslimům, kteří nemají zájem o IS a teroristické bojůvky.

Je čas změnit policejní struktury a tajné agentury, ale hlavně politické vedení Evropské unie i všech států a definitivně se zbavit viníků – liberálů a socialistů, jejichž vlády toto v posledních 50 letech úmyslně zosnovovaly a nesou za smrt všech obětí teroristických útoků přímou odpovědnost. Je čas na změnu světa, pokud chceme zachovat kultivovanou civilizaci tak, jak si ji pamatujeme v dobách našeho mládí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…