Fleischer (SPR-RSČ): Kdo krade, jako tato vláda, ten také lže v médiích

30.01.2017 19:55

Socialisté maskují ekonomickou katastrofu, kterou v ČR způsobili, falešnými statistikami a lživou propagandou v České televizi. Ničí živnostníky a ženou je do montoven a zametání ulic za existenční minimum.

Fleischer (SPR-RSČ): Kdo krade, jako tato vláda, ten také lže v médiích
Foto: archiv
Popisek: místopředseda SPR-RSČ Karel Fleischer

Česká televize, na pokyn další katastrofální české vlády ČSSD a ANO pod taktovkou ODS a za stálé pasivní asistence KDU-ČSL, zveřejnila alibistický lživý vládní článek s názvem „Lidé měli loni o rekvalifikace menší zájem, protože si mohli vybírat z více volných míst“

Už jen titulek svědčí o faktu, že článek psala osoba se známkami debility, která je komunistům a socialistům léta vlastní a typická.

Článek v České provládní televizi je reakcí na návrh republikánů na nasazení kvalitních rekvalifikací podle poptávky na trhu.

Ministerstvo práce a sociálních věcí vede totiž Michaela Marksová Tominová z Prahy, členka ČSSD a absolventka přírodovědecké fakulty, která našla zalíbení v menšínách a nenávist vůči OSVČ.

Marksová je důkazem prosazování naprosto neschopných politiků, kteří nemají potenciál na zastávání funkcí poslance, natož ministra. Marksová v polovině 90. let byla několik let redaktorkou časopisu Cosmopolitan ve vydavatelství Stratosféra, což hovoří samo za sebe a většina lidí ví, co za odpad  píše pro Cosmopolitan. Socialistka Marksová v letech 1997 až 2004 byla protlačena na ředitelku pro styk s veřejností v „obecně prospěšné společnosti“ Gender Studies. Od roku 2004 do roku 2006 pak seděla ve funkci ředitelky odboru rodinné politiky na Ministerstvu práce a sociálních věcí ČR. Velmi „prospěšná“ funkce a zcela jistě hodně přinesla, zejména Marksovic rodině. Ve státní správě pak ještě čerpala  plat od dubna 2009 do září 2010, kdy vedla „odbor rovných příležitostí“ na Ministerstvu školství, mládeže a tělovýchovy ČR). Opět bez výsledků a jakéhokoliv efektu.

V roce 1997 vstoupila do ČSSD, kde působila jako mluvčí pro lidská práva a menšiny. Ve volbách do Poslanecké sněmovny PČR v roce 2013 kandidovala v hlavním městě Praze za ČSSD na 11. místě, ale samozřejmě neuspěla.

V lednu 2014 ji Bohuslav Sobotka poté vybral z pěti kandidátek jako nominantku na ministryni práce a sociálních věcí do své vznikající vlády.

V říjnu 2014 Marksová odvolala ředitelku Úřadu práce Marii Bílkovou. Opatření zdůvodnila přílišným navyšováním počtu zaměstnanců v ústředí úřadu na úkor terénní práce. S tímto krokem vyjádřili nesouhlas někteří poslanci sociálního výboru sněmovny.

Od té doby pracuje úřad práce jako formální úřad pro cvičené úkony. Zastavily se rekvalifikace, pozornost se zaměřila na romské menšiny. Zcela se úřad vymknul součinnosti s trhem práce. Začali se vyškrtávat  lidé  z hmotné nouze a odebírat dávky na bydlení.

Léta se neprovádí aktivní politika zaměstnanosti. Vytváří se pouze statistiky, podle pokynů Bohuslava Sobotky a Andreje Babiše tak, aby oblast zaměstnanosti navenek působila dojmem, že nezaměstnanost klesá, že  je převis nabídky pracovních míst a že lidé nemají zájem a ani nejsou potřeba nějaké rekvalifikace. Jinými slovy, blbec na ministerstvu vyrábí blbce bez práce a bez vzdělání. Kdo jiný, než blbec, může místo vzdělávání dlouhodobě nezaměstnaných, nahnat všechny bez ohledu na věk a vzdělání do ulic a rozdávat jim košťata, aby stále dokola zametali chodníky s viditelnými vestami s nápisem „Pracuji pro město“. Trochu mi to stigmatizování připomíná koncentrační lágry a potupu tamních vězňů. Tito lidé s košťaty mají odstrašit ostatní, aby se na úřady práce raději ani nehlásili a žádnou sociální pomoc nežádali. Ovšem dlouhodobě se podporují trvale nepracující menšiny. Oblíbenci Marksové.

Socialistická vláda pod taktovkou ODS a slovenského estébáka tak zcela ochromila systematičnost a funkčnost úřadu práce.

V kultivovaných zemích, kde v roli ministrů nejsou pochybné osoby pochybného původu, se provádí aktivní koncepční politika zaměstnanosti s fokusem na zvyšování kvalifikace.

Investice do vzdělávání je samozřejmostí i pro dlouhodobě nezaměstnané nad 40 let, což má SPR-RSČ MS v programu a co jsem prezentoval ve svých předchozích článcích.

Vláda socialisty Bohouše Sobotky, který bez životních a pracovních zkušeností byl ČSSD vybrán ze školy rovnou do Poslanecké sněmovny, tak vše řídí taktikou propagandy, jaká je komunistům vlastní. Lžou, že není třeba rekvalifikací. Míst je prý dost. Všichni mohou do montoven, makat za  45 korun na hodinu hrubého 12 hodin denně. Jako dobytek. Co jiného může vymyslet přiopálená Marksová, než nahnat všechny lidi na nucené práce a do výroben, jako otroky a samozřejmě je to opět vláda socialisty Bohouše Sobotky, která tlačí na růst  exekučně zabavitelné minimální mzdy a současně udržuje od roku 2012 nevalorizujícíse částku životního minima, protože sociální dávky jsou naopak exekučně nezabavitelné. A podle existenčního minima se vypočítává nezabavitelné minimum v exekucích, kterých bylo od roku 2001 nařízeno v ČR přes 7 milionů. A tak stát stejně vyplácí lidem peníze za poletování s košťaty po městě, kde se hanbou propadají studenti a bývalí zaměstnanci bank a úřadů. Vzdělávat české občany se však socialistům nechce. Vláda činí kroky vedoucí k postupnému rušení činnosti OSVČ a po zruinování českými soukromými exekutory v lichvářských exekucích, nařízených bratry – soudruhy soudci, tak zkorumpovaná vláda vytláčí lidi z podnikání do výroben, kde tlačí na zvyšování mezd, aby bylo co zabavovat v exekucích. Koneckocnů za to je vláda dostatečně podporována exekutorskou lobby, což ví v ČR už každý. ČSSD s ODS soukromého exekutora vytvořila a udržuje si ho za jisté odměny od exelobby.

Socialisté zotročili národ a zničili živnost statisícům hospodských, dopravcům, stavařům, řemeslníkům, obchodníkům. V podstatě  by se Lenin nad likvidací podnikatelů a OSVČ v ČR zaradoval a lépe by lidi ponižovat neuměl ani Hitler.

Komunisté se nikdy nezapřou. Člověk je pro socialistickou vládu jen pracovní síla. Je jedno, zda máš vysokoškolské vzdělání. Marksová všechny nažene do montoven a zametat chodníky, protože její mozeček snad ani není schopen  cokoliv jiného vymyslet a Babišova média spolu s komunistickou Českou televizí tak hlásají, jak je v českých kotlinách dobře.

Není třeba se vzdělávat, na co rekvalifikace. Montovat může každý. Věda a výzkum? Koho to zajímá?

Slovenští mafiáni v nejvyšších českých politických funkcích likvidují a tunelují Prahu i celou Českou republiku. Ti, co nadávali za korupci a přihrávané předražené státní zakázky ODS teď ruku v ruce se zloději z ODS kradou sami a nikdo nikoho nezatkne, protože si vzájemně smazali dosavadní šetření jejich trestné činnosti a mají na své straně soudce i soukromé exekutory, kteří vládu za to patřičně krmí. Policii tato vláda postupně zlikvidovala, vyštvali Šlachtu, umlčeli a rozpustili ÚOOZ a pod vedením tupého Chovance jde policie někam mezi  formální a neakční úřady, kde se všechny případy odkládají raději ad acta, protože se policisté této vlády už bojí.

To co zničili a rozkradli lidé z ODS a TOP09, doráží tato hrůzovláda, která zničila zbytek středních vrstev a naprosto utopila spotřebu domácností a kupní sílu obyvatelstva České republiky. Stát vedou lidé, kteří nerozumí ekonomice, kdy běžný průměrný student vysoké ekonomické by toto zvládnul s přehledem lépe, protože jednak více ví a jednak je slušný a nekrade.

Jedna partaj střídá druhou a vlády jsou generace od generace horší a horší a má to drtivé dopady na stále vyšší počet českých občanů a kvalitu jejich životů. 1700 sebevražd ročně a statisíce lidí na ulicích bez domova hovoří za své.

Naštěstí se blíží světlo na konci tunelu a do Sněmovny si lidé prohlasují nové strany, ovšem je však třeba si volby ohlídat. Babiš s Bakalou mají v rukou média, Český statistický úřad ovládají chartisté a Klausem jmenovaní funkcionáři a také Exekutorská komora ČR má svoji Báčovou na ČSÚ, aby si ohlídali, kdyby náhodou některá ze stran, která by chtěla vyšetřit tunelování a zrušit soukromé exekutory, dostala více hlasů.

Proto doporučuji všem slušným občanům, aby se angažovali osobně v okrskových volebních komisích, kam je možné se přihlásit u slušných, nesocialistických politických stran a hlídat průběh hlasování. Okrskové volební komise jsou placené funkce a komisařem může být jakýkoliv občan ČR od 18 let. Pokud se chceme zbavit tlučhubů, slibotechen a zlodějů s komunistickým pozadím, musíme si my, občané, volby řáně ohlídat, protože od zlodějů a bývalých udavačů Státní bezpečnosti nelze nic jiného očekávat, než  podvody u voleb, jen aby si mohla tato hrůzovláda udržet korýtka. A to my, občané této země nikdy nedopustíme.

Karel Fleischer
Místopředseda SPR-RSČ MS

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice